HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Temmuz 2019 Çarşamba Saat: 08:21

TFF 2.LİG’DE FİKSTÜR ÇEKİLDİ

TFF 2.Lig’de fikstür çekimi organize edildi.          Fikstür çekiminde konuşan TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın,şunlaır kaydetti: “Çok heyecanlı ve önemli bir sezona adım atacağız. Tabii her sezon öncesi sizler çok
TFF 2.LİG’DE FİKSTÜR ÇEKİLDİ

TFF 2.Lig’de fikstür çekimi organize edildi.

         Fikstür çekiminde konuşan TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın,şunlaır kaydetti:

“Çok heyecanlı ve önemli bir sezona adım atacağız. Tabii her sezon öncesi sizler çok gayret gösteriyor, çok önemli mücadeleler veriyorsunuz. Bunu hepimiz biliyoruz. Siz değerli başkanlar ve yöneticilerin sezon başındaki hazırlıkları en heyecanlı dönemlerdir. Biz de kulüplerde görev yaptığımız dönemlerde bunu yaşadık. Bu dönemlerde çok ciddi transferler oluyor, sezon hazırlıkları yapılıyor, kamp dönemleri yaşanıyor. Bizler de beraberce bugün müsabakaların programını belirleyeceğiz.

         2. Lig'de çok köklü ilçe ve şehir kulüplerimiz var. Bu şehirlerimiz, futbol takımları ile temsil ediliyor. Sezon içerisinde önemli mücadeleler yaparak, Fair Play çerçevesinde, yarışmacı, temiz, ülke futbolumuza katkı sağlayan değerli bir lig olmasını önemsiyoruz. Federasyon olarak, 2. Lig'de çok değerli oyuncuların yetişip üst liglere gelebileceğini düşünerek buradaki emeğe saygı duyuyoruz. Bu ligimizin de kalitesini artırarak daha önemli hale getirmek için hep birlikte gayret edeceğiz. Bizler de sizlerin eksiklerinizi ve çabalarınızı biliyoruz ve elimizden geldiğince katkı sunmaya hazırız. Yeni sezonun tüm ülke takımlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum, hepinizi saygıyla selamlıyorum."

Öte yandan TFF 2.Lig’de beyaz ve kırmızı grupta yeni sezon 1 Eylül’de start alacak. İlk hafta da oynanacak maçların programı ise şöyle:

Beyaz grup 01.09.2019:Kırklarelispor-İngegölspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor-Zonguldak Kömürspor,Afjet Afyonspor-Hacettepespor, Amed Sportif Faaliyetler-Sancaktepe Futbol Kulübü,Tarsus İdmanyurdu-Hekimoğlu Trabzon,Bakspor kulübü-Şanlıurfaspor,Pendikspor-Sarıyer,Gümüşhanespor-Samsunspor ve Yeni Çorumspor-1922 Konyaspor.

Kırmızı grup 01.09.2019: Bayburt Özel İdarespor-Eyüpspor-Kırşehir Belediyespor, Van BŞB-Bardırmaspor Baltok,Kastamonuspor 1966-Tuzlaspor,Etimesgut Belediyespor,Niğde Anadolu Futbol Kulübü,Sivas Belediyespor-Kardemir Karabükspor,Ankara Demirspor-Bodrum Belediyesi Bodrumspor,Utaş Uşakspor-Kahramanmaraşspor ve Sakaryaspor-Ergene Velimeşespor.

 

Anahtar Kelimeler : TFF, 2.LİG’DE, FİKSTÜR, ÇEKİLDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız