HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Eylül 2019 Salı Saat: 08:55

AŞAR, İSTİFA ETTİ

Y.Orduspor Kulüp Başkanı Temel Aşar, 37 gün sonra istifa etti.             Aşar, konuya yaptığı açıklamada şunları kaydetti:  
AŞAR, İSTİFA ETTİ

Y.Orduspor Kulüp Başkanı Temel Aşar, 37 gün sonra istifa etti.

            Aşar, konuya yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

            “Sevgili Dostlar,10 Ağustos 2019 Cumartesi günü yapılan Yeni Orduspor olağan kongresinde 3.ligde mücadele eden Takımımızın kapatılma kararı karşısında Hüseyin Yüce,Ali Osman Osma,Aziz Tokat,cengiz Zengin arkadaşlarımla kongrede taşın altına sadece elimizi değil vücudumuzu koyarak yönetime el koyduk.

Kongrede yönetimi aldığımız 10 Ağustoz günü kurban bayramı arifesi 11-12-13-14 Ağustos bayram günleydi yani 15 Ağustos'ta arkadaşlarımızla kolları sıvayarak 1 Eylül 2019 günü başlayacak olan Lig mçalarında kulüpte tek bir futbolcusu teknik heyeti bulunmamasına rağmen sahaya bu takımı çıkartamaya söz vermiştik. Hüseyin Yüce arkadaşımızın şahis gayretleri ile önce teknik heyetimizi belirledik sonra futbolcu ordusunu kurarak sözümüzü tutarak 1 Eylül 2019 günü Aksaray belediyespor karşıısna aslanlar gibi bir takımı sahaya çıkardık.

10 günlük çalışma ile sahaya çıkan parasız aslanlar 7 trilyon liraya kurulan takıma adeta hem futbol hemde bu işin para işi olmadığının dersini verdiler ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Sonra manisa deplasmanı ve alınan 1 puan ile bu takımın geleceğinin ,iyi olduğu sinyallerini verdiler. fakat ne gariptir ki bu süreçte bu takıma Başta valimiz Büyükşehir belediye başkanımız ve işadamlarımız bir kuruş destek vermemişken takımın maçlarına dahi gelmemişlerdir.

Buradan ifade etmek isterim ki bu takım 3-5 kişinin değil Orduluların takımıdır ve Türkiye 3.liginde mücadele etmektedir yani bu takım küme düşerse profosyonel ligde takımı olmayan bir şehrin yaşayanı olacağız bunuda sizlerin takdir,ine bırakıyorum. Biz bu güne kadar arkadaşlarımız ile takımı 3 lig 1 kupa maçına çıkardık. yani yapabileceğimizin en üstünü yaptık ama bir yerde bizde tıkandık. Bu işer gönül işi naddi ve manevi detsek olmadan yürümez yürümedide.
            Pazar günü oynadığımız Çatalcaspor karşında aldığımız mağlubiyeti kesinlikle haketemdik ama dediğim gibi 10-15 günlük bir çalışma ile sahaya çıkan takımın elbette zamana ihtiyacı vardır bir kez daha söylüyorum bu takıma teknik heyete ve Futbolcularına sahip çıkıldığında bu takıma asla küme düşmez ve sezonu ilk 12 takım arasında kapatır.
Bu inacımı hiç yitirmeden bugün itibarı ile YENİ ORDUSPOR takımı başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Takımı kongre sürecine kadar ricamızı kırmadan kabul eden başkan vekilimiz Hüseyin Yüce ve arkadaşlarımız idare edecektir.
            Görevim esnasında bana çok önemli destek veren başta Hüseyin Yüce,Ali Osman Osma, Aziz Tokat,Cengiz Zengin Teknik Direktörümüz Telat Özden ve ekibi ile Tüm Futbolcularımıza kulüp çalışanlarımzıa TEŞEKKÜR ediyor her zaman yanlarında olmaya devam edeceğimi saygılarımla açıklıyorum.Allahım yardımcıları olsun....”

Anahtar Kelimeler : AŞAR, İSTİFA, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız