HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Ekim 2019 Çarşamba Saat: 08:04

SPOR MASÖRÜ GELİŞİM SEMİNERİ

Gençlik ve spor Bakanlığı Spor Eğitimi Dairesi Başkanlığı Spor Masörü Gelişim Semineri ile ilgili bir duyuru yayınladı.                 Duyuruda şunlar kaydedildi:                 “Spor Masörü Gelişim Se
SPOR MASÖRÜ GELİŞİM SEMİNERİ

Gençlik ve spor Bakanlığı Spor Eğitimi Dairesi Başkanlığı Spor Masörü Gelişim Semineri ile ilgili bir duyuru yayınladı.

                Duyuruda şunlar kaydedildi:

                “Spor Masörü Gelişim Semineri (yol hariç) 26-28 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya(Kemer) ilinde yapılacaktır. Seminere spor masörü yetiştirme kursuna katılıp belge alan spor masörleri kendi imkanlarıyla katılacak olup il müdürlüklerimizde kadrolu ve sözleşmeli olarak görev yapan spor masörlerinin kanuni harcırah, konaklama ve yol giderleri il müdürlüğü bütçesinden karşılanacaktır. 26.07.1999 tarihli ve 23767 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Spor masörü Eğitim Yönetmeliğinin 11' nci maddesine göre ''spor masörlerinin lisanları Spor Eğitim Dairesi Başkanlığınca veriliş tarihe göre iki yılda bir vize edilir''.

Seminere katılmak isteyen masörlerin başvurularını Spor bilgi Sisteminden yapmaları ve seminer katılım ücretini başvuru esnasında belirtilen e-posta adresine gelecek olan referans numarası ile Ziraat Bankası'na yatırılacaktır. İl müdürlüklerinde kadrolu veya sözleşmeli çalışan spor masörlerinin sadece spor bilgi sistemi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Seminere kabul edilecek aday sayısının 150 kişi ile sınırlı olması esas olup seminere yapılan başvurular ile birlikte seminer salonunun uygunluğunun dikkate alınması suretiyle kabul edilecek aday sayısı kesinleştirilecektir. Seminere katılım talebinin fazla olması durumunda seminere katılacakların belirlenmesinde öncelik spor bilgi sisteminde ilk başvuru yapan spor masörlerine verilecektir. Başvurusu kabul edilen adaylar 20 Kasım 2019 tarihinde https://sporegitim.sgm.gov.tr web adresinde ilan edilecektir.

Katılımın fazla olması nedeniyle seminere başvuruları kabul edilmeyen masörlerin yatırmış oldukları seminer ücreti iade edilecektir. 20 Kasım 2019 tarihinde seminere başvuruları kabul edildiği halde seminere katılmayan masörlerin seminer ücretleri ise iade edilmeyecektir.”

Öte yandan yeni spor masörü lisans için istenen belgeler de şunlar:

2 adet fotoğraf, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Spor Masörü belgesi fotokopisi, Varsa eski Spor masörü Lisansı.

 

 

Anahtar Kelimeler : SPOR, MASÖRÜ, GELİŞİM, SEMİNERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız