HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Aralık 2019 Pazar Saat: 14:40

BAKAN KASAPOĞLU UMUT SAÇTI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, amatör sporun yarınları adına umut saçtı. Bakanlık olarak amatörlerin yanında olduk diyen Bakan Kasapoğlu, “Amatörlerin önünü açmak için tüm imkanları seferber ettik. Bundan sonraki
BAKAN KASAPOĞLU UMUT SAÇTI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, amatör sporun yarınları adına umut saçtı.

Bakanlık olarak amatörlerin yanında olduk diyen Bakan Kasapoğlu, “Amatörlerin önünü açmak için tüm imkanları seferber ettik. Bundan sonraki süreçte bir ve beraber olacağız. Sporcular ve gençlerimiz bizler ve insanlık için önemli. 2020 bütçesi vesilesiyle her gencimizin hukuku bize emanettir. Ne gençlerimizin hukukunu çiğnetiriz ne de kimsenin gençlerimizi istismar etmesine müsaade ederiz" dedi.

                Amatör spor kulüplerinin başarılı olmasının uluslararası alandaki başarıların yolunu açtığını belirten Bakan Kasapoğlu, "18 yılda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde önemli aşama kat ettik. Spor camiasından gelen bir lider olması, spora ve sporcuya verdiği ehemmiyet hepimizin malumu. Gerek altyapı gerekse lisanslı sporcu noktasında 18 yılda nereden nereye geldiğimizi hepiniz biliyorsunuz. İkinin birden büyük olduğu gibi inşallah her gün bir adım ileri gideceğiz. Sporcularımız karakter, yetenek olarak yüksek gayeleri, hedefleri olan gençler. Elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. Daha çok çalışacağız, daha başarılı olacağız" şeklinde de konuştu.

Tüm bireylerin sporla buluştuğu, spor kültürünün yaygınlaştığı bir toplum olma yolunda ilerlediklerini vurgulayan Bakan Kasapoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Tarihi adımlar atıyoruz. Çalışma arkadaşlarıma müteşekkirim. Sporcularımızın spor ve eğitim arasında hangisine devam edelim şeklinde ikilemi vardı. Bu ikileme son verdik. Gençlerimizin spor hayatına devam ederken istedikleri kariyeri sürdürmeleri için vakıf üniversitelerimizle onları destekleme konusunda mutabakata vardık. Onlara sporu bıraktıklarında devam edebilecekleri bir kariyer imkânı sunacağız. Sporcularımızın arkasındaki ailelere de ne kadar teşekkür etsek azdır.”

Amatör spor kulüpleri camiasının, tüm dünyaya örnek şekilde akademik çalışma gerektiren bir hikâye olduğunu ifade eden Bakan Kasapoğlu, açıklamasını şöyle noktaladı:

"2020 yılında bakanlığımızla amatör spor kulüpleri camiasını güçlü ilişkilerle göreceksiniz. İlişkilerimizi 2020'de çok güzel aşamalara getireceğimizin müjdesini veriyorum. Sporun birleştiren ruhuyla tüm kötülüklerin üstüne gideceğiz. Tüm bağımlılıkların üstesinden sizlerle birlikte geleceğiz.    

Belediye ve sivil toplum örgütleriyle iş birliğini artırmamız lazım. İhtiyacımız olan insan kaynağını, yeni gençlerimizi yetiştiriyor olmamız gerekiyor. Bu çıtayı sizlerle birlikte yükselteceğiz. Yarının sporcularını, yıldızlarını her branşta yetiştirme adına kalitemizi, inancımızı pekiştireceğiz. Bu kutlu yolda beraber yürüyeceğiz.”

Anahtar Kelimeler : BAKAN, KASAPOĞLU, UMUT, SAÇTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız