HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Haziran 2020 Pazartesi Saat: 10:56

GURURUMUZ BACAKSIZ KALDIĞI YERDEN

Türkiye’yi Paralimpik Oyunlarında temsil edecek Ordu’nun gururu Özel Sporcumuz Taekwondocu  Şeyma Nur Emeksiz Bacaksız  Ordu Gençlik ve Spor il müdürlüğü Antrenörü Olcay Tercan  nezaretinde kaldığı yerden  çalışmalarına Durugö
GURURUMUZ BACAKSIZ  KALDIĞI YERDEN

Türkiye’yi Paralimpik Oyunlarında temsil edecek Ordu’nun gururu Özel Sporcumuz Taekwondocu  Şeyma Nur Emeksiz Bacaksız  Ordu Gençlik ve Spor il müdürlüğü Antrenörü Olcay Tercan  nezaretinde kaldığı yerden  çalışmalarına Durugöl Recep Kara Spor Salonunda Covid-19 kuralları çerçevesinde sürdürüyor.

Bilindiği gibi İtalya'nın Bari kentinde, 31 Ekim'de düzenlenen Avrupa Para Tekvando Şampiyonası'nda +58 kiloda mücadele eden Şeyma Nur Emeksiz Bacaksız, altın madalya kazanarak 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları için kota almayı başardı.

Bu arada ilk kez  Paralimpik Oyunları'nda mücadele edecek milli sporcu, Avrupa ve dünya şampiyonluklarının ardından Paralimpik Oyunları'nda da altın madalyayı hedef seçti

Öte yandan  altın madalyayı ülkeme ve Ordu’ya getirmek istiyorum diyen gururumuz Milli Sporcu Şeyma Nur Emeksiz Bacaksız, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları vurguladı:

 “ Ülkemizi ve tüm Dünya’yı etkisi altına alan pandemi nedeniyle çalışmalarıma 3 ay ara verdim. Bu kaybettiğim zamanı elimden geldiğince en kısa sürede tamamlamak istiyorum. Hedeflerimiz için şimdi 2 katı daha çalışma vakti. Antrenörümle birlikte altın madalyayı Ülkeme ve Ordu’ya getirmek için var olan gücümle çalışacağım.”

Anahtar Kelimeler : GURURUMUZ, BACAKSIZ, KALDIĞI, YERDEN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız