HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Eylül 2020 Salı Saat: 09:34

SÜPER LİG’DE 47 HAKEM DÜDÜK ÇALACAK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan  yapılan açıklamaya göre, 2020-2021 sezonunda üst klasmanda 47 hakem düdük çalacak. Üst klasman yardımcı hakem kategorisinde ise 94 isim yer alacak. Geçen sezon üst klasman hakemler arasın
SÜPER LİG’DE 47 HAKEM DÜDÜK ÇALACAK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan  yapılan açıklamaya göre, 2020-2021 sezonunda üst klasmanda 47 hakem düdük çalacak. Üst klasman yardımcı hakem kategorisinde ise 94 isim yer alacak.

Geçen sezon üst klasman hakemler arasında yer almayan Burak Pakkan, Abdullah Buğra Taşkınsoy, Çağdaş Altay, Mustafa Kürşad Filiz ve Emre Kargın, üst klasman hakemliğe terfi etti.

Geride bıraktığımız sezon üst klasman hakem listesinde olan Özgüç Türkalp, MHK tarafından Video Yardımcı Hakem listesinde yer buldu.

2020-2021 sezonun da görev yapacak  üst klasman hakemlerin isimleri  şöyle:

Caner Ak, Zorbay Küçük, Alı̇ Palabıyık, Burak Pakkan, Erkan Özdamar, Kadı̇r Sağlam, Serkan Tokat, Yaşar Kemal Uğurlu, Burak Şeker, Murat Erdoğan, Mustafa Öğretmenoğlu, Sarper Barış Saka, Bahattı̇n Şı̇mşek, Arda Kardeşler, Cı̇han Aydın, Alı̇ Şansalan, Ümı̇t Öztürk, Özgür Yankaya, Suat Arslanboğa, Turgut Doman, Abdullah Buğra Taşkınsoy, Cüneyt Çakır, Çağdaş Altay, Emre Malok, Fırat Aydınus, Hüseyı̇n Göçek, Mert Güzenge, Mete Kalkavan, Mustafa Kürşad Fı̇lı̇z, Onur Özütoprak, Tugay Kaan Numanoğlu, Volkan Bayarslan, Alper Ulusoy, Dı̇renç Tonusluoğlu, Emre Kargın, Hakan Ceylan, Halı̇l Umut Meler, Halı̇s Özkahya, Kutluhan Bı̇lgı̇ç, Yı̇ğı̇t Arslan, Abdulkadı̇r Bı̇tı̇gen, Alper Çetı̇n, Koray Gençerler, Atı̇lla Karaoğlan, Bülent Bı̇rı̇ncı̇oğlu, Ramazan Keleş ve Yası̇n Kol.

ORDU’DAN 26 HAKEM GÖREV YAPAÇAK

Öte yandan 2020-2021 sezonun da Ordu’dan  Üst Klasman Yardımcı Hakemi olarak  Cemal Alpay, Mehmet Şengül , Samet Çavuş ,Adem Cinek ve Samet Çavuş,  Klasman Yardımcı Hakem olarak Adem Çiçek ve Volkan Şeker, klasman yardımcı hakem olarak Metin Yalçın, klasman yardımcı Hakem olarak Metin Yalçın, Bölgesel Hakem olarak Haluk Gürsoy, Furkan Ulutürk, Mehmet Sadan ve Ümit Gürsoy, Bölgesel Yardımcı Hakem olarak Ali Yasin Osma, Berat Berk Ömür, Burak Taştemel, Enes Daban, Erdoğan Sertan Akman, Mehmet Barsbay, Murat Kaan Taştemel, Murat Göktürk Doğuş Muzaffer Tangal, Sinan Akdeniz. Ümit Özdemir ve Yunus Dolu ve Kadın Bölgesel Hakem olarak da Sibel Güngör görev yapacak.

Yeni futbol sezonun da Ordu’dan Metin Cebeci ile Murat Şenel’de üst klasman gözlemcisi olarak görev yapacak isimler olacak.

 

Anahtar Kelimeler : SÜPER, LİG’DE, 47, HAKEM, DÜDÜK, ÇALACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız