HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Eylül 2020 Pazartesi Saat: 09:24

52 ORDU, ‘8’İÇERİ,’8’ DIŞARI

2020-2021 sezonun da Misli.Com  3.Lig 4. Grupta mücadele edecek olan 52 Orduspor ilk yarı süresince 8 maçını kendi saha ve seyircisi önünde ve 8 maçını da deplasmanda oynayacak.                 52 Orduspor’un ilk yarı maçla
52 ORDU, ‘8’İÇERİ,’8’ DIŞARI

2020-2021 sezonun da Misli.Com  3.Lig 4. Grupta mücadele edecek olan 52 Orduspor ilk yarı süresince 8 maçını kendi saha ve seyircisi önünde ve 8 maçını da deplasmanda oynayacak.

                52 Orduspor’un ilk yarı maçlarının programı ise şöyle gerçekleşecek:

                Kırıkkale Anadoluspor (İ), Muğlaspor (D), Kozanspor (İ), Adıyaman 1954 Spor (D), Silivrispor (İ), Siirt İl Özel İdarespor (D), Bayrampaşaspor (İ), Karbel Karaköprü Belediyespor (D), Bursa Yıldırımspor (İ), Kestelspor (D), Düzcespor, 12.hafta BAY,Sultanbeyli Belediyespor (D), 1954 Kelkit Belediyespor (İ), 68 Aksaray Belediyespor (D), Bergama Belediyespor (İ) ve Modafenspor.

                FATSA BELEDİYESPOR ‘8’ İÇERİ ‘7’ DIŞARI

                Yeni futbol sezonun da Misli.Com  3.Lig 1. Grupta mücadele edecek olan bir diğer temsilcimiz Fatsa Belediyespor, ilk yarı süresince 8 maçını kendi sahasında ve  6 maçını da deplasmanda oynayacak.

                Fatsa Belediyespor’un ilk yarı maçlarının programı da şöyle:

                Nevşehir Belediyespor (D), Kızılcabölükspor (İ), Malatya Yeşilyurt Belediyespor (D), Çankaya Futbol Kulübü (İ), Payasspor (İ), Edirnespor (D), Kemer 2003 Spor (İ), Ofspor (D), Diyarbakır FK (İ), Belediye Derincespor (D), Arnavut Belediye Gençlik ve Spor (İ), Manisaspor (D), 1928 Bucaspor (İ), 1877 Alemdağspor (D) ve Artvin hopaspor (İ).

                Misli.Com  3.Lig 1. Grup ile 4. Grupta sezon maçları 19 Eylül’de başlayacak.

                Bu arada Türkiye Profesyonel futbol liglerinde  4 Ağustos 2020 tarihinde start alan 1. Transfer ve Tescil dönemi ise 5 Ekim 2020 tarihinde sona erecek.

                Öte yandan Misli.Com 3.Lig 4. Grupta mücadele edecek 52 Orduspor FK, sezonun ilk haftasında Kırıkkale Anadoluspor’u konuk edecek. Karşılaşma 20 Eylül Pazar günü oynanacak.

                Misli.Com 3.Lig 4. Grupta ayni hafta ve ayni günde oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

                Karbel Karaköprü Belediyespor-Silivrispor, Düzcespor-Muğlaspor, 1952 Kelkit Belediyespor-Bergama Belediyespor, Kestelspor-Kozanspor, Bursa Yıldırımspor-Adıyaman 1954 Spor, Sultanbeyli Belediyespor-Modafen ve Bayrampaşaspor-Siirt İl Özel İdarespor.

                Misli.Com  3.Lig 1. Grupta mücadele edecek temsilcimiz Fatsa Belediyespor ise sezonun ilk haftasında deplasmanda Nevşehir Belediyespor’la karşılaşacak. Müsabaka 20 Eylül 20230 Pazar günü oynanacak.

Anahtar Kelimeler : 52, ORDU, ‘8’İÇERİ, ’8’, DIŞARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız