HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Ekim 2020 Perşembe Saat: 09:57

52 ORDU, ‘1’LE YETİNDİ:0-0

Misli.Com.3.Lig 4. Grupta mücadele eden 52 Orduspor,6.hafta da deplasmanda oynadığı maçta Siirt İl Özel İdarespor’la golsüz berabere kaldı.                 52 Orduspor, aldığı bu bir puanla puan sayısını 11’e çıkartı
52 ORDU,  ‘1’LE YETİNDİ:0-0

Misli.Com.3.Lig 4. Grupta mücadele eden 52 Orduspor,6.hafta da deplasmanda oynadığı maçta Siirt İl Özel İdarespor’la golsüz berabere kaldı.

                52 Orduspor, aldığı bu bir puanla puan sayısını 11’e çıkartırken, ev sahibi Siirt İl Özel İdarespor’da puan sayısını 3’e yükseltti.

                Siirt Atatürk Stadı’nda oynanan ve Serkan Pınar, Onur Gülter ile Harun Günaydın hakem üçlüsünün görev yaptığı maça 52 Orduspor, Berat Çelebi, Gürkan Arslan, Ş.Kaan Kılıçarslan, Sebahattin Usta, Oğuzhan Birben, Halil İbrahim Pekşen, M. Emin Balcılar, Burçin Yüksel, Emrullah Sarıhasanoğlu, Eşref Korkmazoğlu ve Hakan Doğru onbiriyle çıktı.

                Oyuna daha sonra 46.dakikada Oğuzhan Birben’in yerine Gökhan Özer,65.dakikada Gürkan Arslan’ın perine G.Berkay Yıldız ve Ş.Kaan Kılıçarslan’ın yerine Gökhan Aydaş ve 86 dakikida da Sebahattin Usta’nun yerine Hakan Yüce ile H.İbrahim Pekşen’in yerine Efe Kağan Kayahan dahil oldular.

                Karşılaşma süresince 52 Orduspor’da Emrullah Sarıhasanoğlu ve M.Emin Balcılar sarı kart gördüler. 

Öte yandan 52 Orduspor 7.hafta da sahasında Bayrampaşaspor’la karşılaşacak. Müsabaka 31 Ekim 2020 Cumartesi günü saat 13:00’de oynanacak.

                Misli Com.3.Lig 4. Grupta 7. Hafta da oynanacak diğer maçların programı da şöyle gerçekleşecek:

                31 Ekim 2020 Cumartesi: 1954 Kelkit Belediyespor-Silivrispor, Modafen-Muğlaspor, Bergama Belediyespor-Kodzanspor, 68 Aksaray Belediyespor-Adıyaman 1954 Spor, Düzcespor-Karbel Karaköprü Belediyespor, Alanya Kestelspor-Bursa Yıldırımspor ve Sultanbeyli Belediyespor-Siirt İl Özel İdarespor.

                Diğer taraftan Misli Com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Fatsa Belediyespor’da 7.hafta da sahasında Kemer 2003 Spor’la karşı karşıya gelecek. Maç 1 Kasım 2020 Pazar günü saat 13:00’de oynanacak.

 

 

Anahtar Kelimeler : 52, ORDU, ‘1’LE, YETİNDİ:0-0

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız