HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Kasım 2020 Perşembe Saat: 10:07

YARI SONUNA KADAR “4” İÇERİ , “4” DIŞARI

x-Geride kalan sekiz hafta da beklenenin uzağında kalan 52 Orduspor, ilk yarı sonuna kadar 4 maçını kendi sahasında ve 4 maçını da deplasmanda oynayacak.12.haftayı ise bay geçecek. x-Üst üste oynadığı üç maçı da beraberlikle geçen 5
YARI SONUNA KADAR “4” İÇERİ , “4” DIŞARI

x-Geride kalan sekiz hafta da beklenenin uzağında kalan 52 Orduspor, ilk yarı sonuna kadar 4 maçını kendi sahasında ve 4 maçını da deplasmanda oynayacak.12.haftayı ise bay geçecek.

x-Üst üste oynadığı üç maçı da beraberlikle geçen 52 Orduspor, 9.hafta da sahasında Bursa Yıldırımspor’u konuk edecek.

Misli.Com  3.Lig 4. Grupta mücadele eden ve üst üste oynadığı üç maçta da sahadan beraberlikle ayrılan 52 Orduspor, ilk yarı sonuna kadar dört maçını kendi evinde ve dört maçını da deplasmanda oynayacak.52 Orduspor 12.haftayı ise bay geçecek.

                Bursa Yıldırımspor (İ), Kestelspor (D), Düzcespor, 12.hafta BAY, Sultanbeyli Belediyespor (D), 1954 Kelkit Belediyespor (İ), 68 Aksaray Belediyespor (D), Bergama Belediyespor (İ) ve Modafenspor (D).

                Bu arada beklentilerin hayli uzağında kalan  52 Orduspor geride kalan sekiz hafta da oynadığı maçlarda3 galibiyet, 4 beraberlik ve bir de yenilgi aldı. Rakip filelere 14 gol gönderirken, filesinde de 7 gol gördü ve 13 puan topladı.

                Öte yandan üç haftadır galibiyetle tanışamayan  ve zirveden de adım adım uzaklaşan 52 Orduspor, 9.hafta da sahasında Bursa Yıldırımspor’la karşılaşacak. Müsabaka 14 Kasım 2020 Cumartesi günü saat 13:00’de oynanacak.

                Misli.Com.3.Lig 4. Grupta ayni hafta ve ayni günde oynanacak diğer maçların programı da şöyle gerçekleşecek:

                Düzcespor-Alanya Kestelspor, Sultanbeyli Belediyespor-Karbel Karaköprü Belediyespor,1954 Kelkit Belediyespor-Bayrampaşaspor, 68 Aksaray Belediyespor-Siirt İl Özel İdarespor, Bergama Belediyespor-Silivrispor, Modafen-Adıyaman 1954 Spor  ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor-Kozanspor.

                Öte yandan Misli.Com.3.Lig 1. Grupta mücadele eden Fatsa Belediyespor, 9.hafta da kendi evinde Diyarbekirspor’la karşı karşıya gelecek. Maç 15 Kasım 2020 Pazar günü saat 13:00’de oynanacak.

               

 

Anahtar Kelimeler : YARI, SONUNA, KADAR, “4”, İÇERİ, DIŞARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız