HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Ağustos 2021 Salı Saat: 09:35

BAKAN KASAPOĞLU: ”İLKLERİ YAŞADIK”

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlarını yerinde takip eden Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, son yıllarda spora yapılan yatırımların meyvesini verdiğini ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarında alınan başarıların diğer organizasyonlarda artar
BAKAN KASAPOĞLU: ”İLKLERİ YAŞADIK”

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nı yerinde takip eden Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, son yıllarda spora yapılan yatırımların meyvesini verdiğini ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda alınan başarıların diğer organizasyonlarda artarak devam edeceğini ifade etti.

Türkiye'nin Tokyo 2020'ye 58 erkek, 50 kadın olmak üzere 108 sporcuyla katıldığını aktaran Kasapoğlu, "Her biri gönlünü, yüreğini ortaya koydu. Heyecanıyla, alın terleriyle gayret gösterdiler. Hepsini tebrik ediyorum. Sporcularımız, farklı branşlarda hem altın hem gümüş hem de bronz madalya kazandı. Madalya kazanan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu, 1-2 yılda birden bire olan bir şey değil. Bu uzun süreç, özveri istiyor, inanmak ve sabırla o yolda yürümek gerekiyor. Madalya alan sporcularımız bunu başardılar" şeklinde konuştu.

BU OLİMPİYATTA İLKLERİ YAŞADIK

“Bu olimpiyatta ilkleri yaşadık” diyen Bakan Kasapoğlu, daha sonra şunları kaydetti:

“Pek çok branşta yeni tohumların yeşerdiğini gördük. Bu da bizim için ayrı bir mutluluk vesilesi. Yürüyecek daha çok yolumuz var. Türkiye, genç bir ülke ve gençliği hakikaten potansiyeli itibarıyla çok yetenekli. O yetenekleri birer birer bulup çıkarıp onları desteklemeye devam edeceğiz. Ülkemiz spor noktasında çok ciddi aşamalar kat etti. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde her alanda olduğu gibi spordaki altyapımızı, tesisleşme ve insan kaynağıyla farklı noktalara taşıdık. İnanıyorum ki bu çalışmalar, Tokyo'da da görüldüğü gibi meyvelerini vermeye başladı. Daha çok başarıları inşallah en güzel şekliyle sporcularımız bize yaşatacak.”

 

 

Anahtar Kelimeler : BAKAN, KASAPOĞLU:, ”İLKLERİ, YAŞADIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız