HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Aralık 2021 Pazartesi Saat: 09:15

TAEKWONDO’DA 611 MADALYA

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, 2021 yılının hem sportif sonuçlar hem de düzenledikleri organizasyonlar açısından başarılı geçtiğinin altını çizdi. Türkiye Taekwondo Federasyonu, 2021 yılında tüm uluslararası o
TAEKWONDO’DA 611 MADALYA

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, 2021 yılının hem sportif sonuçlar hem de düzenledikleri organizasyonlar açısından başarılı geçtiğinin altını çizdi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu, 2021 yılında tüm uluslararası organizasyonlarda 163 altın, 157 gümüş ve 291 bronz olmak üzere 611 madalya kazandı. Tokyo 2020 Olimpik ve Paralimpik Oyunları'nda toplam 4 madalya kazanan federasyon, yıl içinde önemli organizasyonlara da imza attı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Şahin, konuya yönelik Türkiye Taekwonro Federasyonu Resmi İnternet Sitesi’nde yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"2020 yılı koronavirüs nedeniyle müsabakaların durma noktasına geldiği bir yıl oldu. 2021 yılıyla yeniden normalleşmeyi başardık. Sporcularımız toplamda 611 madalya ile pandemi öncesindeki performanslarından bir şey kaybetmediklerini gösterdi."

Şahin, Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda Hatice Kübra İlgün ve Hakan Reçber'in bronz madalya aldığına işaret ederek, "Üst üste 6. olimpiyattan da madalya ile ayrılmayı başardık. İlk kez resmi programa giren paralimpik oyunlarında da 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile ülkemizi gururlandırdık. Oturmuş altyapımız ve güncellenen planlarımızla Paris 2024 yolunda istikrarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini de kullandı.

 

Anahtar Kelimeler : TAEKWONDO’DA, 611, MADALYA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız