HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Aralık 2016 Cuma Saat: 09:01

ORDUSPOR ALTIN’AYI KINADI

Orduspor-Diyarbekirspor maçı sonrasında Diyarbakır’a gider gitmez, Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda yaşanan tribün olaylarından
ORDUSPOR ALTIN’AYI KINADI

Orduspor-Diyarbekirspor maçı sonrasında Diyarbakır’a gider gitmez, Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda yaşanan tribün olaylarından dolayı açıklamalarda bulunan Orduspor eski teknik direktörü Metin Altınay için Orduspor Kulübünden kınama mesajı yayınlandı.

Orduspor Kulübü’nde konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Orduspor Kulübü 2.5 Milyon Ordulunun takımı olarak şartlar zor olsada yaşamaya ve yaşatılmaya çalışılmaktadır. Özellikle Diyarbekirspor karşılaşması öncesi hakemler ve Diyarbekirspor’un hocalarıyla ilgili sosyal medyada ve medyada olumsuz yorumlar çıkmış olsada Orduspor Kulübü müsabaka öncesi Diyarbekirspor’un bu ülkenin bir takımı olduğunu hakemlerin hangi bölgeden olduğunun değil tarafsızca maç yönetmelerinin bizim için önemli olduğunu açıklamıştır.

         Ayrıca Diyarbekirspor’un misafir olduğu düşüncesiyle kaldıkları otele 2 yöneticimizi göndererek “hoşgeldiniz, sizin için yapabileceğimiz bir şey varmı” diye ev sahibi olmanın gereği yapılmış; Ayrıca maç sonunda cezalı olduğu için stadyuma girmeyen kulüp başkanımız Yaşar Pamuk, Diyarbekirspor otobüsünün içerisine girerek Başkan ve Yöneticilere iyi ve samimi duygularını iletmiştir.

         Durum böyleyken; hatta eski hocalarımızdan nezaketsiz ve etik olmayan bir şekilde Orduspor’u terketmelerindeki (hukuki aşamaları devam ediyor.) Buna rağmen Orduspor ev sahibi olmanın gereğini misafirperverliğini göstermiştir. Tribünleri tahrik eden hocalara rağmen hiçbir olay olmadan müsabaka bitmiştir.

         Hiç kimse bizlerin iyi niyetini suiistimal etmeye kalkmasın. Orduspor Kulübü bunları iyi niyetle yaparken eski hocaların Orduspor ve tribünleri eleştiren beyanlarını (Ordu’yu terk ettikleri gibi) hayretle karşıladığımızı, tekrar Orduspor’a verdikleri zararlar için davamızı takip edeceğimizi ve onları bu beyanları ile ilgili olarak kınadığımızı kamuoyunun bilgilerinize sunarız.Orduspor Kulübü” (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : ORDUSPOR, ALTIN’AYI, KINADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız