HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Ocak 2022 Çarşamba Saat: 09:39

52 ORDUSPOR’DA 2 TRANSFER

TFF 3.Lig 2. Grup da mücadele eden 52 Orduspor, kaleci Bahattin Tuğrul Aygün ve orta saha oyuncusu Güney Tutcuoğlu’nu transfer etti. İkinci yarı öncesi kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen 52 Orduspor 2. Lig ekiplerinden Vanspor FK forması giy
52 ORDUSPOR’DA 2 TRANSFER

TFF 3.Lig 2. Grup da mücadele eden 52 Orduspor, kaleci Bahattin Tuğrul Aygün ve orta saha oyuncusu Güney Tutcuoğlu’nu transfer etti.

İkinci yarı öncesi kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen 52 Orduspor 2. Lig ekiplerinden Vanspor FK forması giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Güney Tutcuoğlu ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı. Kaleci Hasan Kaya’nın sözleşmesini fes eden 52 Orduspor 2. Lig ekiplerinden Karatay Termal 1922 Konyaspor forması giyen genç kaleci Bahattin Tuğrul Aygün ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardığın açıkladı.

Öte yandan TFF 3.Lig 2. Grup da mücadele eden 52 Orduspor’da kaleci Hasan Kaya ile birlikte Doğancan Aynacı ve Furkan Tütüncü’yle yollar ayrıldı.

         Mehmet Atik,  Hüseyin Süreye ve Sefa Öncü’ye de kulüp bulmaları kararı sözlü olarak iletildi.

         Konuya yönelik 52 Orduspor Sosyal Medya hesabında yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: “Kalecimiz Hasan Kaya ve orta saha oyuncusu Doğancan Aynacı ve kenar oyuncumuz Furkan Tütüncü ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeleri sonlandırılmıştır.

Mehmet Atik, Fırat Sefa Öncü ve Hüseyin Süre’ye kulüp bulmaları konusunda ki yönetim kurulu kararımız sözlü olarak iletilmiştir. Futbolcularımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonra ki yaşantılarında başarılar dileriz.

Takımımız 2.devre hazırlıkları kapsamında tesislerimizde kamp yapmaktadır ve günde çift antrenmanla çalışmalara devam etmektedir.”

 

 

Anahtar Kelimeler : 52, ORDUSPOR’DA, 2, TRANSFER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız