HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Nisan 2022 Pazar Saat: 15:00

52 ORDU SONUNCUYA TAKILDI:2-2

TFF 3.Lig 2.grupda mücadele eden ve Play-Off hesapları yapan 52 Orduspor kendi evinde oynadığı maçta sahayı beraberlikle terk etti.                 52 Orduspor, 2-0 öne geçtiği maçta  lig sonuncusu rakibi Çarşambaspor’la 2-
52 ORDU SONUNCUYA TAKILDI:2-2

TFF 3.Lig 2.grupda mücadele eden ve Play-Off hesapları yapan 52 Orduspor kendi evinde oynadığı maçta sahayı beraberlikle terk etti.

                52 Orduspor, 2-0 öne geçtiği maçta  lig sonuncusu rakibi Çarşambaspor’la 2-2 berabere kaldı.   Yeni Ordu Stadı’nda oynanan ve Abdulbaki Ayyıldız, Fetdah Yiğit ve Hüseyin Sepetçioğlu hakem üçlüsünün görev yaptığı maça 52 Orduspor FK Berat Çelebi, Taner Kahriman, Sinan Morgil, Emre Tosun, Sergen İlhan, Özgen Erdem (Dak 90+2 A.Bekir Ataş)), Şükrü Kaan Kılıçaslan, Mikail Albayrak, Gökhan Özer, Rasimcan Değirmenci ve Güney Tutcuoğlu (Dak 86 Muzaffer Kahrıman) lı kadrosuyla mücadele etti.

                Karşılaşmanın gollerini 36. Dakikada Şükrü Kaan Kılıçaslan ve 52.dakikada Gökhan Özer attı, Çarşambaspor adına da 60.dakikada Mert Yıldırım ve 70.dakikada Doğancan Aynacı kaydetti.

                52 ORduspor FK aldığı bu beraberlikle puan sayısını 53’e çıkarttı. Ordu’dan bir puan çıkartan Çarşambaspor’da puan sayısı 28’e yükseltti.

Öte yandan 52 Orduspor,34.hafta da deplasmanda Malatya Yeşilyurt Belediyespor’la karşılaşacak. Müsabaka 13 Nisan 2022 Çarşamba günü saat 15:00’de oynanacak.

                Aynı haftada oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

                13 Nisan 2022 Çarşamba 15:00

                Darıca Gençlerbirliği-Bayrampaşaspor, Çarşambaspor-Kalecik Futbol Kulübü, 68 Aksaray Belediyespor-Alanya Kestelspor, Hacettepespor-Kızılcabölükspor, Düzcespor-İskenderunspor, Şile Yıldızspor-Elazığ Karakoçan, Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü-Iğdır Futbol Kulübü ve Kuşadasıspor-Siirt İl Özel İdarespor.

                TFF 3.Lig 2.grupda 34.haftayı Yomraspor bay geçecek.

 

Anahtar Kelimeler : 52, ORDU, SONUNCUYA, TAKILDI:2-2

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız