HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Eylül 2022 Pazartesi Saat: 10:35

SPORUN ADRESİ REİS GENÇLİK

Sporu adresi Reis Gençlik Spor Kulübü 1990 yılında Taekwondu branşı ile başladığı sportif faaliyetlerine bu yıl on yedinci branşı olan okçuluğu da kattı.
SPORUN ADRESİ REİS GENÇLİK

Sporu adresi Reis Gençlik Spor Kulübü 1990 yılında Taekwondu branşı ile başladığı sportif faaliyetlerine bu yıl on yedinci branşı olan okçuluğu da kattı.

17. Branşımız Okçuluk Branşını da kulübümüze açmanın gururunu yaşamaktayız diyen Reis Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 “Reis Gençlik Spor Kulübü olarak 1990 yılında kurmuş olduğumuz Taekwando ile başladığımız spor branşımızı 16 branşa çıkarmıştık. Kulübümüzde Taekwondo, Wushu Kungfu, Kick Boks, Muay thai Taylant Boksu, Boks, Güreş, Atletizm, Dağcılık, Halter, Kano, Bedensel Engelli Okçuluk, İşitme Engelli Taekwondo, Basketbol, Gelişmekte olan spor branşları, Vücut Geliştirme Bilek Güreşi olarak 16 branşta Türkiye Şampiyonalarına katılım sağlıyorduk. Şimdi bir yenisini daha ekleyerek Okçuluk Branşına kulübümüzde yer verdik. 10 Ağustos 2022 tarihi itibari ile 17. Branşımız Okçuluk Branşını da kulübümüze açmanın gururunu yaşamaktayız. Bu yıl Okçuluk Branşında da Reis Gençlik Spor Kulübü olaraktan bütün yarışmalara gençlerde, miniklerde, büyüklerde katılmayı hedefliyoruz.”

12 bin sporcudan 3 bin 500’ü lisanlı diyen Arslan, açıklamasını şöyle noktaladı:

“16 branşta yaptığımız çalışmalarda kayıtlı olan 12 bin sporcu bulunuyor. Bunların 3.500’ü lisanlı, Türkiye Şampiyonalarına gitmiş gelmiş sporcular. 2022 verilerimize göre aktif olarak 16 branşta 850 sporcu olarak devam ediyoruz. Yılbaşına kadar bu sayıyı 1000 sporcuya çıkarmayı hedefliyoruz. Okçuluk branşının da buna katkı sağlayacağını düşünüyoruz.”

Anahtar Kelimeler : SPORUN, ADRESİ, REİS, GENÇLİK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız