HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Ekim 2022 Pazar Saat: 14:26

SÜPER VE 1.LİG’DE FİKSTÜR ÇEKİLDİ

2022-2023 sezonu Kadın Futbol Süper Ligi grup kura ve fikstür çekimi ile Kadınlar 1. Ligi fikstür çekimi gerçekleştirildi. Kura çekiminde konuşan  TFF Başkan Vekili ve Kadın Futbolu Sorumlusu Nüket Küçükel Ezberci, öncelikle kadın fut
SÜPER VE 1.LİG’DE FİKSTÜR ÇEKİLDİ

2022-2023 sezonu Kadın Futbol Süper Ligi grup kura ve fikstür çekimi ile Kadınlar 1. Ligi fikstür çekimi gerçekleştirildi.

Kura çekiminde konuşan  TFF Başkan Vekili ve Kadın Futbolu Sorumlusu Nüket Küçükel Ezberci, öncelikle kadın futbolunun dünyadaki yükselişine dikkat çekti.

Ezberci, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz de Türkiye Futbol Federasyonu olarak, kurumumuzun vizyonuna uygun şekilde, ülkemizde kadın futboluna yaygınlık kazandırmak, ilgiyi ve katılımı artırmak, bunların yanında uluslararası alanda yarışabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Kadın Futbolu Süper Ligi, son iki sezonda maçların canlı yayınları ve köklü kulüplerimizin de kadın futbolunda var olmaları ile ciddi bir ivme kazandı. Önümüzdeki sezon da bu çıkışın süreceğine ve birbirinden güzel maçlar izleyeceğimize inanıyorum. Kadın Futbolu Süper Ligi ile Kadınlar 1. Ligi'nin yanı sıra Kadınlar 2. Ligi ve Kadınlar 3. Ligi'nde yer alacak takımlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum."

30 NİSAN’DA FİNAL MAÇI OYNANACAK

İki grupta toplam 19 takımın mücadele edeceği Kadın Futbol Süper Ligi'nde yeni sezon, 15-16 Ekim'de oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. İlk yarının 18 Aralık'ta tamamlanacağı ligde ikinci devre, 8 Ocak 2023'te start alacak. Play-Off müsabakalarının 12 Mart 2023'te başlayacağı Kadın Futbol Süper Ligi'nde final karşılaşması ise 30 Nisan 2023'te oynanacak.

                Kadınlar 1. Ligi ise 23 Ekim'de yapılacak müsabakalarla başlayacak. 24 Aralık - 8 Ocak tarihlerinde lige ara verilecek. Ligde normal sezon 2 Nisan 2023'te sonlanacak.

 ÜNYE GÜCÜ FK’DA SINAV VERECEK

Öte yandan 2022-2023 sezonun da  Kadınlar 1.Ligi’nde Ordu temsilcisi Ünye Gücü Futbol Kulübü de mücadele edecek.

Anahtar Kelimeler : SÜPER, VE, 1.LİG’DE, FİKSTÜR, ÇEKİLDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız