HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Nisan 2017 Çarşamba Saat: 09:42

1.AMATÖRDE HER ŞEY ŞEKİLLENDİ

Ordu 1.Amatör Ligde 2016-2017 sezonu A ve B Grubunda hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. A ve B Grubunda Ekstra Play Of ve Play Of oynayacak ilk beşteki takımlar da belirlendi.
1.AMATÖRDE HER ŞEY ŞEKİLLENDİ

Ordu 1.Amatör Lig'de 2016-2017 sezonu A ve B Grubunda hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. A ve B Grubunda Ekstra Play Of ve Play Of oynayacak ilk beşteki takımlar da belirlendi.

           A grubunda 18. Hafta da oynanan maçların ardından  Altınordu Belediyespor  yenilgisiz lider olarak play off bileti kaptı. A grubunda Ulubey Belediyespor sezonu ikinci, Turnasuyuspor üçüncü, Akyazıspor dördüncü  ve Soyaspor’da beşinci sırada tamamladı.

            B Grubunda Ünye 1957 Spor, sezonu yenilgisiz grup lideri olarak tamamlarken Kumruspor ikinci, Çaybaşı Belediyespor üçüncü, Fatsa Yaşamspor dördüncü ve Demirspor ‘da beşinci sırada tamamladı.

            Bu arada A Grubunda 0 çeken ve son haftalarda ligden çekilen Kabataşspor ve B Grubunda da Perşembespor sezon sonunda ligden düşen takımlar oldular.

            Öte yandan Play Of eşleşmeleri öncesinde A Grubunda 4. sırada bulunan Akyazıspor ile B Grubu 5.'si Demirspor, B Grubu 4.'sü Fatsa Yaşamspor ile A Grubu 5.'si Soyaspor ekstra play of maçları oynayacaklar. Bu takımların galipleri ile A Grubu ve B Grubu birincileri ile çeyrek finalde karşı karşıya gelecekler. Play Off mücadelesinin çeyrek finalin diğer eşleşmeleri ise Ulubey Belediyespor-Çaybaşı Belediyespor, Kumruspor-Turnasuyuspor şeklinde oldu.(Ordu Yeni Haber)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : 1.AMATÖRDE, HER, ŞEY, ŞEKİLLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız