HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Ocak 2018 Pazartesi Saat: 08:10

BİNİ AŞKIN ANTRENÖR SEMİNERDE BULUŞUYOR

Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Seminerine 2 bini aşkın futbol antrenörünün katılacağı bildirildi. TÜFADdan yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün Antalya’da start alacak ve 10 Ocak’ta sona erecek seminer kapsamında, bu yı
BİNİ AŞKIN ANTRENÖR SEMİNERDE BULUŞUYOR

Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri'ne 2 bini aşkın futbol antrenörünün katılacağı bildirildi. TÜFAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün Antalya’da start alacak ve 10 Ocak’ta sona erecek seminer kapsamında, bu yıl ilk kez hayata geçirilen Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı (FIFEX) da futbolun tüm aktörlerini aynı çatı altında toplayacak.

TFF ve TÜFAD'ın üç yılda bir gerçekleştirdiği ve 24'üncüsü yapılacak Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri'ne, 600 civarındaki UEFA pro-lisans sahibi antrenör zorunlu olarak katılacak. Diğer lisanslara sahip yaklaşık bin 500 antrenör de semineri takip edecek.

Gelişim semineriyle gerçekleştirilecek FIFEX kapsamında da futbol endüstrisindeki en son gelişmeler paylaşılacak. FIFEX aynı zamanda futbola destek olan kurum ve kuruluşların ödüllendirileceği Futbol Endüstrisi Ödül törenine ve yeşil sahaların unutulmaz isimlerinden oluşan efsaneler maçına da ev sahipliği yapacak.

Öte yandan  TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 "Türk futbolunun ilerlemesi için sektörün tüm taraflarının aynı çatı altında buluşması son derece önemli. Sektörün sorunlarını da çözüm önerilerini de konuşmak ve tartışmak başarının kilit noktası." (Ordu Yeni Haber)

 

 

Anahtar Kelimeler : BİNİ, AŞKIN, ANTRENÖR, SEMİNERDE, BULUŞUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız