HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Şubat 2020 Pazartesi Saat: 08:07

CHP’DE ŞAHİN DÖNEMİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanlığı seçimini Av. Atilla Şahin kazandı. 440 delegenin oy kullandığı seçimlerde CHP Ordu İl Başkanlığı’na seçilen Atilla Şahin 225 oy alırken diğer adaylardan Osman Güngör 201, Osman Çak
CHP’DE ŞAHİN DÖNEMİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanlığı seçimini Av. Atilla Şahin kazandı.

440 delegenin oy kullandığı seçimlerde CHP Ordu İl Başkanlığı’na seçilen Atilla Şahin 225 oy alırken diğer adaylardan Osman Güngör 201, Osman Çakmak ise 14 oy aldı.

CHP Ordu İl Başkanlığı seçimli olağan kongresi dün Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Atilla Şahin, Osman Güngör ve Osman Çakmak’ın yarıştığı kongreye CHP Genel Başkan Yardımcıları ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Yunus Emre ve CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, delegeler ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Divan heyetinin oluşmasından sonra oylama öncesi konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Kongrelerimiz büyük bir demokrasi şöleni ve siyasi olgunluk içerisinde geçiyor. CHP'nin 14 Aralık 2019'da başlayan 37. Olağan Kurultay takvimi tüm hızıyla devam ediyor.

Belirlenen takvim kapsamında ilçe kongrelerinin tamamlandı. 26 Ocak itibariyle de il kongrelerinin başladı. Ordu hariç İl kongrelerinde bugüne kadar yaklaşık 30 il başkanının belirlendi. Bu hafta sonu ise 63 dolaylarında il bitmiş olacak. 23 Şubat itibariyle de çoğu ili tamamlamış olacağız. Ay sonu ise il kongrelerinin tamamı bitmiş olacak" dedi.

Kongrelere katılımın oldukça yüksek olduğuna da değinen Torun, "Bazı yerlerde tek aday olmasına, rekabetin olmamasına rağmen kongrelere oldukça yüksek bir katılım var. Bu da partimizin yükselişte olduğunun göstergesidir" diye konuştu.

Torun, yaptığı konuşmada ayrıca il başkanlığı seçimlerinin tamamlanmasının ardından 28-29 Mart tarihlerinde CHP'nin 37. Olağan Büyük Kurultayı'nın gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Seçimlerin ardından CHP Ordu İl Başkanlığına seçilen Atilla Şahin’in Yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu:

Samet Akbaş, Mahir Çol, Atilla Çoluk, Füsun Erbaş, Kani Ergun, Derya Gürsoy, Bulut Gürsoy, Şahin Kalafat, Nurgül Kapan, Mehmet Kaptanoğlu, Onur Doğan Lafo, Eda Zeliha Memecan, Zeynim Mert, Gözde Öz, Meltem Yıldız Saraner, Barış Sayan, Gözde Gül Tahtabacak, Ersin Yakan, Nedim Yavuz ve Mert Yüksel (Haber: Mehmet KESKİN)

 

 

Anahtar Kelimeler : CHP’DE, ŞAHİN, DÖNEMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız