HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Şubat 2020 Pazartesi Saat: 09:38

GÜLYALI İYİ PARTİ’DE REMZİ AKSOY DÖNEMİ

İYİ Parti Gülyalı İlçe Başkanlığına Avukat Remzi Aksoy seçildi. Gülyalı’da dün yapılan seçimli olağan kongreye Av. Remzi Aksoy tek aday olarak çıktı. Aksoy, 56 delegenin oylarını firesiz aldı. Kongreye parti kurmaylarının yanı
GÜLYALI İYİ PARTİ’DE REMZİ AKSOY DÖNEMİ

İYİ Parti Gülyalı İlçe Başkanlığına Avukat Remzi Aksoy seçildi. Gülyalı’da dün yapılan seçimli olağan kongreye Av. Remzi Aksoy tek aday olarak çıktı. Aksoy, 56 delegenin oylarını firesiz aldı.

Kongreye parti kurmaylarının yanı sıra çok sayıda partili, partisiz vatandaş katılarak yoğun ilgi gösterdi. Seçimlerin ardından teşekkür konuşması yapan başkan Aksoy; “Gülyalı ilçemizde bu saatten itibaren artık İYİ Parti dönemi resmen başlamıştır. Hedefimiz belli, hedefimiz İYİ Parti’yi önce iktidara taşımaktır. Bunun yanı sıra ilçemizin kalkınmasına yönelik yeni hamleler atmaktır.

İYİ Parti 19 ilçede ve İl’de iktidar gücünü yakalama şansına sahiptir. Bu kez bu şansı yakalayacağımıza eminim. Gülyalı’da yıkıcı değil, yapıcı olmaya geldik. Bütün yönetimimle birlikte gece gündüz demeden canla başla çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.

Bu vesile ile bana ve yönetimime güvenen bütün delegelerimize, üyelerimize ve partililerimize teşekkür ediyor, bu güvenin asla boşa çıkmayacağının sözünü şimdiden veriyorum. Hedefimiz Gülyalı’da yapmış olduğumuz demokrasi, hak, hukuk, adalet ve özgürlük meşalesini önce Ordu’ya sonra da tüm Türkiye’ye taşımaktır” dedi.

Gülyalı İlçe Başkanı Av. Remzi Aksoy’un yönetiminde yer alan isimler ise şu şekilde kaydedildi:

Remzi Aksoy, Hasan Sağlam, Murat Tepe, Necati Altunışık, Alaattin Bayraktar, Hacı Mehmet Şahin, Recep Kalafat, Filiz Kalafat, Mustafa Akköse, Özer Öztürk, Atilla Yurtseven, Cemil Yetgin, Özer Şenel, Mustafa Akkaya, Ali Kemal Altunbaş, Ersin Yeşilyurt, Şahin Aksoy, Hasan Öztürk, Uğur Kubaloğlu, Hayriye Yılmaz, Sabiha Aksoy     (Haber: Şafak DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : GÜLYALI, İYİ, PARTİ’DE, REMZİ, AKSOY, DÖNEMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız