HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Aralık 2016 Pazartesi Saat: 09:44

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÖZEL ÖDÜLÜ

AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı M.Kürşad Güler yaptığı açıklamada Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığının “Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri “ organiza
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÖZEL ÖDÜLÜ

AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı M.Kürşad Güler yaptığı açıklamada Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığının “Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri “ organizasyonunu hayata geçirdiğini belirterek, Organizasyona başvuruların online yapılacağını başvuruların 31 Aralık tarihinde sona ereceğini,Ordu ilinde faaliyet gösteren parti ve görüş ayrımı yapmadan tüm Sivil Topum Kuruluşları bu projeye katkı yapmaya ve ödüllerle dönmelerini beklediklerini söyledi.

Başkan Güler, AK Parti, her alanda olduğu gibi Sivil Toplumu geliştirmek ve güçlendirmek konusunda da öncü ve aktif bir rol üslendiğini belirterek; “Sivil toplum kuruluşlarına olan ilgiyi artırmak, sivil toplumun öneminin altını çizmek ve toplumsal birlikteliği güçlendirmek adına düzenlenen bu organizasyonun Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarımızı “sivil toplum” hedefimizi gerçekleştirmek için bir araya getirmeyi, gelişimi sürdürmeyi ve Yeni Türkiye’yi hep beraber inşa etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Başkan Güler , “Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri “ organizasyonunun başvuru şartları, başvuru kategorileri ve kimlerin katılacağını ise şu şekilde açıkladı.

NASIL BAŞVURABİLİRİM

Başvurular iki şekilde olacaktır;
Daha güçlü bir Türkiye için faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları projeleri ile AK Parti Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri’ne aday olabilir veya vatandaşlarımız tarafından aday gösterilebilirler.

BAŞVURULAR
siviltoplumgucluturkiye.com” adresinden online olarak yapılacaktır.

KATEGORİLER

Yardımlaşma / İnsani Yardım ; Yurtiçi ve yurtdışında yürütülen dayanışma faaliyetleri bu kategoride değerlendirilecektir.

Sosyal Sorumluluk ; Sokak çocuklarının rehabilitasyonu ve topluma yeniden kazandırılması, uyuşturucu ve bağımlılıklarla mücadele gibi sosyal sorunların çözüme kavuşturulması ve iyileştirilmesi gibi sosyal konularda yürütülen faaliyetler bu başlık altında değerlendirilecektir.

Eğitim ; Okul yapımı, kız çocuklarının okutulmaya teşviki, yeni teknolojilerin eğitim hayatına kazandırılması gibi eğitim alanında yürüten faaliyetler bu başlık altında değerlendirilecektir.

Kadın ; Kadınların sosyo-kültürel, ekonomik ve siyasal hayata katılımlarını sağlayacak, mesleki gelişimlerine yönelik ulusal veya uluslararası alanda yürütülen faaliyetler bu kategoride değerlendirilecektir
İnsan hakları ; İnsan haklarının geliştirilmesi konusunda, İslamofobya, mülteci hakları, yabancı düşmanlığı, ırkçılık gibi insan hakları alanında yürütülen faaliyetler bu başlık altında değerlendirilecektir.

Kültür ve Sanat ; Kültürel mirasın korunması ve yeni kültür politikalarının oluşturulması, kültürel çeşitliliğin arttırılması ile sanat hayatına katkıda bulunarak sanatın yücelmesi için yürütülen faaliyetler bu kategoride değerlendirilecektir.

Hayvan Hakları ; Sokaklarda yaşayan hayvanların bakım ve koruma altına alınması, hayvanlara karşı kötü muamele ile mücadele, hayvan hakları konusunda bilinçlendirme gibi hayvan hakları alanında yürütülen faaliyetler bu kategoride değerlendirilecektir.

Çevre ; Yeşil alanların korunması, çevre hassasiyetinin arttırılması, Türkiye’nin daha yeşil bir ülke haline gelmesi, geri dönüşüm ve enerji tasarrufu gibi konularda yürütülen faaliyet bu kategoride değerlendirilecektir.

Bilim ve Teknoloji ; Bilimsel ve teknolojik faaliyetlerin geliştirilmesi, AR-GE yatırımlarının desteklenmesi gibi bilim teknoloji alanlarında yürütülen faaliyetler bu başlık altında değerlendirilecektir.

Gençlik ve Spor ; Gençlerin sorunlarına çözüm bulanması, gençlik ve spor faaliyetleri düzenlenmesi ve desteklenmesi gibi gençlik ve spor alanlarında gerçekleştirilen faaliyetler bu kategoride değerlendirilecektir.

En Özgün Yardım Projesi ; İşleyişi ve oluşumu bakımından ilgi çekici ve özgün projeler bu kategoride değerlendirilecektir.

En İyi Mikro Proje ; Kısıtlı imkânlarla gerçekleştirilen, özendirici ve toplumda etki uyandıran projeler bu kategoride değerlendirilecektir.

Recep Tayyip Erdoğan Özel Ödülü ; Yılın en etkili Sivil Toplum Projesine bu kategoride özel ödül verilecektir.

ORGANİZASYON TAKVİMİ
• Proje Alınma Tarihi: 1 Aralık 2016 – 31 Aralık 2016
• Jüri Değerlendirme Tarihi: 1 Ocak 2017 – 10 Ocak 2017
• Final Değerlendirme Tarihi: 10 Ocak 2017 (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : RECEP, TAYYİP, ERDOĞAN, ÖZEL, ÖDÜLÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız