HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Mart 2016 Pazar Saat: 12:58

BAHREYN HEYETİ, VALİ BALKANLIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Türkiye-Bahreyn İş Konseyi heyeti Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Türkiye-Bahreyn İş Konseyi Ortak Toplantısı'na katılmak üzere Türkiye’de bulunan heyet, Vali Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
BAHREYN HEYETİ, VALİ BALKANLIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

BAHREYN HEYETİ, VALİ BALKANLIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Türkiye-Bahreyn İş Konseyi heyeti Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Türkiye-Bahreyn İş Konseyi Ortak Toplantısı'na  katılmak üzere Türkiye’de bulunan heyet,  Vali Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Bahreyn-Türkiye İş Konseyi Başkanı Yardımcıları Ahmed Abdullah Bin Hindi ve Isa A. Rahim Al Rafaei, Bahreyn-Türkiye İş Konseyi üyeleri Mohammed Al Mutawehi, Mohammed Al Delawa, Bahreyn Ekonomik Kalkınma Ajansı tanıtım uzmanı Mohammed Al Madani ile Bahreynli işadamlarının bulunduğu heyet, Karadeniz’i çok merak ettiklerini bu kapsamda Ordu’yu da görmek istediklerini ifade ettiler.

Ordu’nun Arapça olarak hazırlanmış tanıtım videosunu izleyen Bahreyn heyeti, Ordu’nun güzelliklerine hayran kaldı.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ”Ordu, muhteşem bir güzelliğe sahip. Türkiye’nin güzel illerinden bir tanesi. Bakir yapısı, bozulmamış doğası, tabiat güzellikleri açısından  büyüleyici bir güzelliğe sahip. Milyonlarca yılda oluşan koylar,  orman  ve denizle bütünleşmiş durumda. Mavi bayraklı plajlarımız, natürel yiyeceklerimiz ile Ordu cennetten bir köşe. Herkesi bu güzel ilimize davet ediyoruz. Sizleri de burada görmekten son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Vali Balkanlıoğlu, daha sonra Bahreyn heyetini Boztepe’ye çıkardı. Bahreyn heyeti ”Gördüğümüz manzara bizleri çok etkiledi. Karadeniz’i çok  merak ediyorduk. Ordu’nun güzelliği bizleri adeta büyüledi. Boztepe’den  şehir çok  farklı  gözüküyor. Sayın Vali’nin gösterdiği yakı ilgi ve alaka bizleri ayrıca  çok memnun etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdiler.(HABER MERKEZİ)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız