HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Mart 2016 Çarşamba Saat: 10:46

Gündoğdu ve eşi Ordulu kadınlarla buluştu

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ve eşi Gönül Gündoğdu, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Ankara’ya gelen 110 Ordulu hanımla bir araya geldi. HANIMLAR DAHA ÇOK SAHADA OLMALI HAK İŞ Konfederasyonu’nun düzenlediği ve Cumhurba
Gündoğdu ve eşi Ordulu kadınlarla buluştu

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ve eşi Gönül Gündoğdu, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Ankara’ya gelen 110 Ordulu hanımla bir araya geldi.

HANIMLAR DAHA ÇOK SAHADA OLMALI

HAK İŞ Konfederasyonu’nun düzenlediği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen “5. Uluslararası Kadın Emeği Buluşması” programı için Ankara’ya gelen kadınlar, program sonrasında AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ve eşi Gönül Gündoğdu ile bir araya geldi.

Hak-İş Kadın Kolları mensupları ve AK Parti Kadın Kolları üyelerinden olan 110 kişilik grupla bir araya gelen Gündoğdu, “Kadınlar Cennet yüzlü anadır, yüreğinde cehennemler söndüren… Kadınlar toplumun ana unsurudur.  Asla geri plana atılamazlar. Ordu’dan Ankara’ya gelen hanım kardeşlerimizle bir araya gelmekten şeref duyduk. Kadınlarımız sosyal ve siyasi alanda ne kadar çok yer alırsa demokrasimiz de o kadar gelişir. Bu sebeple kadınlarımızı topluma kazandıracak ve etkisini arttıracak tüm faaliyetlere gönüllü ortağız. Bu vesile ile tüm hanım kardeşlerimizin 8 Mart Kadınlar Günü’nü tekrar kutlarım.  Cennet ehlinin en faziletli hanımları Hatice, Fatma, Meryem ve Asiye’dir. İnşallah kadınlarımız cennet ehlinin kadınlarından olur.” Dedi.

GÜNDOĞDU’YA TEŞEKKÜR

Gündoğdu ailesi ile bir araya gelen Ordulu hanımlar “Vekilimiz Metin Gündoğdu’ya ve eşleri Gönül Hanım’a bizimle bir araya geldikleri için teşekkür ediyoruz. Burada hem milletvekilimizle hem eşiyle sohbet etme imkanımız oldu. Kendilerine misafirperverlikleri için minnettarız.” Dedi.

Görüşmenin sonunda AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ve Ordulu hanımlar Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Millet Camii’ni ziyaret ettiler. (Haber Merkezi)

Anahtar Kelimeler : Gündoğdu, ve, eşi, Ordulu, kadınlarla, buluştu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız