HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Mart 2016 Çarşamba Saat: 08:38

MECLİS, TERÖRE KARŞI TEK YÜREK

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, 2016 Yılı Mart Ayı Olağan Toplantısını Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh başkanlığında bugün gerçekleştirdi. Toplantıya katılan meclis üyeleri, terör saldırılarını lanetleyerek bi
MECLİS, TERÖRE KARŞI TEK YÜREK

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, 2016 Yılı Mart Ayı Olağan Toplantısını Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh başkanlığında bugün gerçekleştirdi. Toplantıya katılan meclis üyeleri, terör saldırılarını lanetleyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

TERÖR SALDIRILARI LANETLENDİ

 

Meclis toplantısı, dün akşam Ankara’da gerçekleşen terör saldırılarında hayatını kaybedenler ve tüm şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı.

Saygı duruşunun ardından açılış konuşmasını yapan Başkan Vekili Ahmet Çoruh, terörü lanetleyerek, “Tüm meclis üyelerimiz ve hemşehrilerimiz adına teröre destek veren yerli, yabancı bütün unsurları ve teröristleri lanetliyoruz. Bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar ve yaralı olan kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Yüce Allah inşallah milletimizi bir daha bu şekilde elem verici, üzücü olaylara gark etmez” şeklinde duygularını ifade etti.

 

AK Parti Meclis Grubu adına Grup Başkan Vekili Salih Çelebi ve CHP Meclis Grubu adına Selim Mercan gündem dışı söz alarak, yaşanan terör olayları ile ilgili partisinin duygu ve düşüncelerini paylaştı.

 

ORDU MİLLETVEKİLİ ERGÜN TAŞÇI: “ORDU’NUN HİZMETİNDEYİZ”

 

Mart Ayı Olağan Toplantısı’na katılarak meclis üyelerine hitap eden Ordu Milletvekili Taşçı, “Ankara’daki terör olayları ülkemizin birlik ve beraberliğine yapılmış bir hadisedir. Son yıllarda yapılan atılımları ve mazlum milletlerin sözcüsü olma gayretlerine yapılmış bir saldırıdır” dedi.

 

Milletvekili Taşçı,  Ordu ile ilgili çalışmaların Ankara aşamasında, Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi’nin hizmetinde olduklarını söyleyerek, “Ordu ile ilgili üzerimize düşen her ne varsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

 

 36 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

İhtisas komisyonundan gelen raporlar ile dairelerden gelen 36 gündem maddesinin görüşüldüğü olağan toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, Hukuk Komisyonundan gelen raporlar ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Zabıta Dairesi Başkanlığının teklifleri görüşülerek karara bağlandı.

 

YENİ YÖNETMELİKLER KABUL EDİLDİ

 

Mecliste yapılan görüşmelerde, “Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Görev ve Çalışma Yönetmeliği” ile “Ordu Büyükşehir Belediyesi Reklam, İlan ve Tanıtım Yönetmeliği” kabul edildi.

 

Ayrıca Meclis gündeminde yer alan konulardan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 (bir) adet 6x2 şasi kamyon ile Zabıta Dairesi Başkanlığı hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 (iki) adet 750 cc motor alınması da kararlaştırıldı.

 

Toplantı sonunda Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2016 Yılı Nisan Ayı Olağan Toplantısının 14 Nisan 2016 Perşembe günü saat 14:00’de yapılmasına karar verildi. (Mehmet TOPKARAOĞLU/OYH)

 

Anahtar Kelimeler : MECLİS, TERÖRE, KARŞI, TEK, YÜREK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız