HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Nisan 2016 Pazartesi Saat: 08:55

CHP’DE ‘TEMEL SİYASİ EĞİTİM’ DÖNEMİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından ülke genelinde düzenlenen “Üyelere Temel Siyasi Eğitim" çalışması kapsamında Ünye’de partililere iki gün sürece eğitim programı düzenledi.
CHP’DE ‘TEMEL SİYASİ EĞİTİM’ DÖNEMİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından ülke genelinde düzenlenen “Üyelere Temel Siyasi Eğitim" çalışması kapsamında Ünye’de partililere iki gün sürece eğitim programı düzenledi. 

CHP Ünye İlçe Başkan Yardımcısı Savaş Sarıkaya, eğitime katılanlarla geleceğe siyasi birikimle yönleneceklerini söyleyerek, “Parti okulları iktidar olmanın anahtarıdır” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye ilçe teşkilatında iki gün süren “Üyelere Temel Siyasi Eğitim" programında konuşan Sarıkaya,  ‘Üyelere Temel Siyasi Eğitim’ başlığı altında ülke genelinde eğitimin başladığını söyledi.

- “Eğitime katılanlarla geleceğe siyasi birikimle yönleneceğiz” -

Bu eğitime katılan üyelerle geleceğe daha etkin, kararlı ve inançlı bir siyasi birikimle yönleneceklerine inandığını ifade eden Sarıkaya, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun eğitime ciddi manada destek olacağını açıklamasının ardından parti içi eğitimde yeniden ateş yakılmıştır, ya da küllenen ateş yeniden alevlendirilmiştir. ‘Üyelere Temel Siyasi Eğitim’ başlığı altında eğitim çalışmalarına devam edeceğiz. Bu çalışmalar ve birliktelikle kentimizde ve ülkemizde karşılığını alınacak; önce Ünye’de, ardından da ülkemizin yönetiminde iktidar olacağız” dedi.

Sarıkaya, iki gün sürecek olan eğitim sonunda bilgileri tazeleyeceklerini, yeni bilgilere erişip, ekip çalışması ruhunu yenileyerek eğitim onunda hayata geçirilecek projelerle kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

- “Canlı bir ekip görüyorum” -

CHP Ordu İl Eğitim Sekreteri Gül Gürek, “Okulumuzu ilk Ordu’da açtık. Henüz çok yeni olmasına rağmen arkadaşlarımız çok güzel faaliyetlerde bulundu. Herkes bir hareket ve çalışma halinde, diliyorum aynı şeyleri sizlerde yapacaksınız. Burada canlı bir ekip görüyorum, onun için çok mutluyum” dedi.

- Eğitim iki gün sürecek-

CHP Parti Okulu Eğitmeni ve CHP Parti Okulu Ordu-Giresun Bölge Koordinatörü Ömer Mustafa Yılmaz, “Bugün CHP Parti Okulu’nun ‘Üyelere Temel Siyasi Eğitim’ programının birinci sınıfı için buradayız. CHP Parti Okulu yeni bir yapılanma sürecine girdi ve Ordu-Giresun bir bölge oldu. Önceden her il kendi eğitimini kendi içinde çözüyordu, şimdi ise bölge koordinatörü olarak görevlendirildim” diye konuştu.

CHP Parti Okulu Eğitmeni ve CHP Parti Okulu Ordu-Giresun Bölge Koordinatörü Ömer Mustafa Yılmaz’ın verdiği eğitim 2 gün sürecek olup ilk gün İletişim, CHP tarihi, CHP programı, sosyal demokrasi ve tüzük konuları, İkinci gün ise sosyal projeler nasıl yapılır, sosyal proje hazırlıkları nasıl yapılır konuları işlendi.  (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : CHP’DE, ‘TEMEL, SİYASİ, EĞİTİM’, DÖNEMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız