HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Ekim 2016 Pazartesi Saat: 10:05

MARSİAD’SAN FINDIĞA YATIRIM DAVETİ

Marmara Sanayici Ve İşadamları Derneği Başkanı Bahri Odabaş, İtalya’nın fındıktaki kirli oyununu bozmak için Türk yatırımcıları, şimdilik 50 milyar  dolar  ihracat kapasitesi olan fındığa yatırım yapmaya davet etti.   Odaba
MARSİAD’SAN FINDIĞA YATIRIM DAVETİ

Marmara Sanayici Ve İşadamları Derneği Başkanı Bahri Odabaş, İtalya’nın fındıktaki kirli oyununu bozmak için Türk yatırımcıları, şimdilik 50 milyar  dolar  ihracat kapasitesi olan fındığa yatırım yapmaya davet etti.

 

Odabaş yaptığı açıklamada; “Yıllarca Rabbimizin bize büyük nimet olarak bahşettiği fındığı biz değerlendiremediğimiz için Avrupalılara çok büyük paralar kazandırırken kendimize külfete dönüştürüp MİLYONLARCA FINDIK ÜRETİCİSİNİ Avrupalıların kölesi durumuna getirdik bu da yetmedi zararlarını tüm ülke halkına ödettik.

 

Avrupalı bir firma bizim fındığımızdan sadece bir üründen 12 MİLYAR DOLAR İhracat yaparken biz tüm fındığımızı satarak sadece 2.5 MİLYAR DOLAR ihracat yapabildik” dedi.

 

MARSİAD olarak ve fındığın her yerinde bulunan ve Dünyayı bilen bir kişi olarak bu problemi çözmek için 10 yıllık ARGE çalışması sonucu fındıktan 41 çeşit ürün geliştirerek girişimcilerimizin ufkunu açtık ve halkımızın beğenisine sunduk ciddi ilgi gördük diyen Odabaş şöyle devam etti;

 

“Şimdi ise 600-700 Bin ton Fındığımızı işleyip katma değerli ürün olarak yurt içine ve Dünyaya satacak girişimci ve yatırımcılara iş ve fırsat doğdu.

 

Buradan İnşaat ve AVM ler başta olmak üzere sürekliliği olmayan yatırımlara para yatıranlara sesleniyorum, Her gün sabahtan akşama kadar tüm insanların tüketebildiği ve ilgi duyduğu, sağlıklı ürünleri üretip Dünyaya her zaman satabileceğiniz bir ürün ve sektöre yatırım yapıp ömür boyu para kazanma imkanınız doğmuştur.

 

Bu günlerde İTALYADA Türk Fındığının zararlı ürün olarak gösterilmesi, Dünyada bir numaralı fındık üreticisi olduğumuz en kaliteli fındığımızı en düşük rakamdan alıp çok daha büyük rant elde etmeye matuf bir oyundur.

Yıllardır oynanan bu oyunu bozmayı ve sürekli helal para kazanmayı düşünen Türk yatırımcılarımızı bizimle temas kurmaya davet ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)                                                                                                             

Anahtar Kelimeler : MARSİAD’SAN, FINDIĞA, YATIRIM, DAVETİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız