HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Mayıs 2021 Pazartesi Saat: 10:43

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER TONLARCA PARAN OLSA DA İnsanları ötekileştiren ve çaresizlere tekme tokat güç deneyen ve kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanan sözüm ona yetkililer. Binlerce eviniz, tonlarca paranız olsa da hepsi sizi kovacak...Bir de insanlığı
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

TONLARCA PARAN OLSA DA

İnsanları ötekileştiren ve çaresizlere tekme tokat güç deneyen ve kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanan sözüm ona yetkililer. Binlerce eviniz, tonlarca paranız olsa da hepsi sizi kovacak...Bir de insanlığı deneyip de düşünün, en sadık evin mezar olacak.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“İsrail’in terör saldırılarına ,masum çocukları katletmesine dünya üç maymunu oynamaktadır. Saldırgan İsrail’in de taraf olduğu birçok Uluslararası Sözleşmeye aykırı, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi, BM kararları, sivilleri korumayı taahhüt eden Cenevre Sözleşmesi, insancıl hukuk ve diğer tüm evrensel hukuk kurallarını hiçe sayan bu hukuk tanımaz, zalimce tavırlara son verilmelidir.”

İsrail’in, Filistin’li kardeşlerimize yönelik terör saldırılarında insanı en çok acıtan tarafının, ayyuka çıkan zulüm ve zalimlikler karşısında Müslüman dünyanın sessiz kalması bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışında olmalarıdır diyerek, İsrail Terör devletine sen zalimsin , sen haksızsın, sen çocukları katlediyorsun diye tek gür seda, Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmektedir. one Minute çıkışı, yine Cumhurbaşkanımız , BM Kürsüsünden, Dünya 5 ten büyüktür diyerek ,Terörist İsrail’in, Filistin’i adım ,adım işgalini , fotoğrafları ile Dünya’ya göstermiş , en son açıklamasında ise Üç dinin kutsallarını barındıran Kudüs’ü vicdansız, ahlaksız, hukuksuz, saygısız saldırılarıyla kirleten zalimlere karşı çıkmak insanım diyen her bireyin vazifesidir demiştir.”(Halit Tomakin Ak Parti Ordu İl Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Dilleriyle söylemek istediklerini söyleyemeyenler, elleriyle işaret ediyor. Anla anlayabilirsen.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

YENİ HABER GAZETESİ VE KANAL ORDU TV

Sahip ve Çalışanları bayramınızı en içten dileklerle kutlar.

MİSLİNA İLETİŞİM

İşletmeciliğini, çeyrek asırlık tecrübe  Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda telefon tamir adresi de olan Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Mislina iletişim sahip ve çalışanlarına  bol kazançlar diliyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Çeyrek asırlık tecrübe  Beytullah Arslan ile ayrılmaz çalışanı Kiziroğlu Namık Gürdal ile  hizmet vermeye devam eden  Osmanoğlu ticaret Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve hoş sohbetinde adresi olan Osmanoğlu ticarete, 214 73 66  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Osmanoğlu ticaret sahip ve çalışanlarına, hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

          YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini  yılların tecrübesi  (Olgun) Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla  hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Haftanın her günü hizmet veren ve 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz, Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisine, hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZDEMİR İNŞAAT

Sahipliğini  yılların tecrübesi Recep Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret , müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete,  666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni  zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Özdemir inşaat –ticaret sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Bazılarının ipiyle kuyuya inilmez..! Evet inilmez de, işte bunu hep kuyunun dibinde öğreniyor insan…!

 

 

O GÜN BUGÜN

Doğruyu yazan ve konuşanın, 'Deli' damgası yediği ülke ülkede; sokak ağzıyla siyaset yapmaya bayılan siyasiler, geçmişe iç çekerek yaşatıyor.

 

 

HARBİDEN

İnsan, çaresizliği içine atıyor da içinden atamıyor işte!

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, liselerdeki sınavlara ilişkin yeni düzenlemeyi duyurduğunu,  buna göre 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine ilişkin her dersten tek sınav yapılacağını,  öğrencilere bu sınavlara katılıp katılmama hususunda tercih hakkı sunulacağını ve sınavlara katılmak istemeyen öğrencilerin velilerinin 21 Mayıs'a kadar eğitim kurumlarına dilekçeyle başvuracaklarını, sınavlar 21 Haziran – 2 Temmuz arasında yapılacağını,

******************************

x-Türkiye’nin en yüksek şelalesinin Artvin ilinin Yusufeli ilçesindeki Ciro şelalesinin, en görkemli şelalesinin de Erzurum’da bulunan Tortum şelalesinin olduğunu,

******************************

x-Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamaya göre, Türkiye’de 2021’in eylül ve ekim aylarında yerli aşının yapılacağını,

******************************

x-Dünya Sağlık Örgütü'nün korona virüs salgınıyla ilgili yayınladığı raporda, "Bugünkü durum önlenebilirdi. Mevcut durum, hazırlıksızlık ve müdahale anlamında sayısız hata, boşluk ve gecikmeden kaynaklandı" ifadelerine yer verilmesinin olduğunca dikkat çektiğini,

*******************************

x-'Sağlıkta Şiddet Raporu'nda, 2021’in nisan ayında Türkiye genelinde  27 sağlık çalışanının şiddete uğradığı belirtildiğini,

*******************************

x-Ordu Devlet Hastanesi’nde günlük 15 hastaya hizmet verebilecek kapasiteye sahip PET/CT Ünitesinin iki teknisyen,  iki sekreter bir sağlık fizikçisi ve üç uzman doktor kadrosu ile hizmet verdiğini,

*******************************

x-Altınordu Belediye'sinin salgın sürecinde özelikle sokağa çıkma yasağı günlerinde hasta ve yakınlarının imdadına yetişen ücretsiz ulaşım desteği hizmeti yeniden devreye soktuğunu, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatıyla tam kapanma döneminde de vatandaşların sağlık hizmetlerinden kesintisiz faydalanmasını kolaylaştıran ulaşım desteğinde Altınordu Belediyesince hastalar ve refakatçileri için üç adet servis aracı tahsis edildiğini,  hastaneye gitmek isteyen ya da taburcu olan hastalar ve yakınları şehirde bulunan tüm hastanelerin çağrı merkezlerinden talep ettikleri takdirde Altınordu belediyesi tarafından kendilerine 7/24 ücretsiz ulaşım desteği sağlanmasının büyük takdir topladığını,

*******************************

x-Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile Beşiktaş arasındaki final maçının, 18 Mayıs'ta İzmir'de Gürsel Aksel Stadı'nda saat 20.45'te başlayacağını, karşılaşmayı ATV Televizyonunun canlı olarak yayınlayacağını,

*******************************

x-İlk etap müsabakaları Yalova ile  Bursa’da organize edilen ve Ordu Büyükşehir Belediyespor'un da mücadele ettiği HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde 2 ve 3.Etap müsabakalarının, 24-28 Mayıs 2021 tarihleri arasında  Yalova’da  oynanacağını,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız