HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Ekim 2021 Perşembe Saat: 09:13

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER HER ŞEY GÖZ ÖNÜNDE OLSA DA Kendisiyle bile barışık olmayan sığ beyinler;, sözlerle kendilerini aldatmaya bayılıyor. Her şey göz önünde olsa da işine geldiğini kadarını görüyor.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

HER ŞEY GÖZ ÖNÜNDE OLSA DA

Kendisiyle bile barışık olmayan sığ beyinler;, sözlerle kendilerini aldatmaya bayılıyor. Her şey göz önünde olsa da işine geldiğini kadarını görüyor.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Ordu dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesidir. Bu güzel şehrin 19 tane de birbirinden güzel kardeşleri var. Biz bu güzelliği kinetik enerjiye dönüştürmek istiyoruz. Ordu hem siyasette hem bürokrasi de güçlü ancak bunu dışa vuramıyor. Yapacağımız çalışma ile bunu ortaya çıkartacağız. 19 ilçenin 19’unda da çok farklı bir tabiat zenginliği var. Yayları, kanyonları, vadileri. Şelaleler şehri aslında Ordu. Kırsal yol ağı en uzun iliz. 27 bin 500 km yol var. Birkaç tane Davos var, sahilde birkaç tane Portofino var. Birkaç tane Monoco, birkaç tane İnsburg var. Yani Ordu’da yok yok. Bunların hepsi sizleri bekliyor. Gelin bunları değerlendirelim. Bizim komşularımız artık Giresun, Samsun, Sivas ve Tokat değil. Bizim komşularımız Rusya, Ukrayna, Gürcistan. Karadeniz-Akdeniz Yolu ile 6 saatte Mersin’e inebiliyorsunuz. Ordu ile Mersin arasında 41 vilayet var. Buralar İthalat ve İhracatını bu iki uçta yapacak. Biz Sivas’ın Kayseri’nin artık sahil kenti olduk.”

(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Spor sevgisi de gün be gün siyasetle kucaklaşıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

BİZİM SAATCI

Salih SAKARYA

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

İSPİRLİ PİDE VE PİZZA

Sahipliğini Ordu Lokantacılar Aşçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Kaya’nın yaptığı  İspirli pide ve pizza, çeyrek asırdır ayni yerde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kiremitte tavuk, kiremitte et, pide çeşitleri, pizza, lahmacun, saç kavurma, çorba çeşitleri,  Yükçülük sokak no: 7-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayrıca yine Mehmet Kaya’nın işletmeciliğini yaptığı İspirli pide, kebap ve Akçaabat köfte de hizmet vermeye devam ediyor.

                “Aradığınız hizmet! Özlediğiniz lezzet! “sloganıyla müşterilerine Akyazı Mahallesi Rus pazarı kavşağında  hizmet veren İspirli pide, kebap ve Akçaabat köfte salonun da Adana ocak başı çeşitleri, Akçaabat köfte, tavuk ve ızgara çeşitleri, kebap, pizza, pide çorba, güveç ve künefe servisi yapılıyor.

                Her iki işyerine de 214 48 81- 225 43 33, 234 56 56 ve 234 87 87 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                İspirli pide ve Pizza’ya Hayırlı v kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

NETAŞ TEKNİK SERVİS

Fax, fotokopi, GSM telefonları, telefon santralleri, 2. El telefonları ve cep telefon tamir adresi Netaş Teknik Servisi , çeyrek asırlık tecrübeyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Şarkiye Mahallesi Çapulacılar sokak, kalafat iş hanı NO: 10 adresinde hizmet veren Netaş Teknik servise 225 34 39 ve 0530 326 15 59 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Netaş Teknik servisi Erol Şengönül’e bol kazançlar diliyoruz.

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

İşletmeciliğini  hoş sohbet isimler Mustafa –Ömer ve Yılmaz Saylan kardeşlerin yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri  hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan  Saylan Yapı Malzemeleri, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü  imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  Saylan Yapı Malzemelerine 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına, hayırlı  kazançlar diliyoruz.

CİHAN  MARKET

İşletmeciliğini yılların  tecrübesi  İhsan Coşar’ın yaptığı Cihan market, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                “Kalitenin güler yüz ile buluştuğu tek adres” sloganıyla hizmet veren  Cihan market, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 64 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda gazete satış bayii ve fatura ödeme noktası da  olan Cihan markete,   225 13 85 ve 225 09 17 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Cihan Market sahip ve ayrılmaz çalışanı Olgun Türkmen’e hayırlı  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Misafiri olduğumuz bu hayatta; insan ömrünün sonbaharını yaşarken daha iyi anlıyor. Her hata bir ders, ne hata biter ne ders.

 

 

O GÜN BUGÜN

Keşke, sokağa çıkarken bile, annelerimizin uyardığı çocuklar olarak kalsaydık. Belki, ‘Kardeşçe’ yaşamasını becerirdik.

 

 

HARBİDEN

Yanında çocuk gibi mutlu olduğun kişi sahip olduğun en değerli şeydir.

 

 

BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türk Yoğun Bakım Derneği Başkanı Prof. Dr. Oktay Demirkıran’ın, yoğun bakımlardaki doluluk oranına ilişkin konuştuğunu,  Demirkıran’ın, “Pandemi hâlâ hız kesmedi sadece biz öyle olduğunu sanıyoruz, şu anda dünyada vaka sayısı en çok olan 3 ülkeden biri olarak görünüyoruz. Bu bir tehlike ona göre hareket etmemiz gerekecektir. Yoğun bakımlar yoğun, dolmaya devam ediyor. Birçok yeni yoğun bakım açılmak zorunda kalıyor ne yazık ki" dediğini,

***************************************

x-Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada; “Eğitim için ayrılan ödeneğin, Rektörlüğün temsil ve ağırlama harcamaları için kullanıldığına” yönelik söylemler yasal dayanağı ve uygulama imkânı bulunmayan, gerçeği hiçbir şekilde yansıtmayan ifadelerdir” denildiğini,

*****************************************

x-Prof. Dr. Gürdal Yılmaz’ın, Covid-19 ilacı için “Karadeniz Teknik Üniversitesi Klinik Araştırma Merkezi’nde, şu an için Faz3 aşamasında kullandığımız 4 ilaç mevcut. Bu ilaçlar ile 5 günde PCR negatifliğini sağladığımız hastamız oldu" ifadelerine yer verdiğini,

*****************************************

x-Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan’ın yaptığı açıklamaya göre, bundan böyle, kimlik kartlarının güvenli elektronik imza atabilmek için de kullanılabileceğini, alınan yeni kararla yüz yüze işlem zorunluluğunun ortadan kalkmış olacağını,

*****************************************

x-“Her Çocuk Bir Yetenektir, Yeter Ki Keşfedilsin.” Projesinin Ordu’da devam ettiğini, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek projenin 07-13 yaş arası çocukları kapsadığını, proje ile spora başlayıp yetenekli bulunan sporculara, spor malzemesi desteği sağlanacağını,

*****************************************

x-Ordulu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan “Sonbahar Gençlik Konserinin, 24 Ekim 2021 Pazar günü saat 18:00’de Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı’nda organize edileceğini, konserin ücretsiz olacağını,

*****************************************

x-Dünyada kitap okumaya en çok zaman ayıran ülkeler sıralamasında Hindistan’ın zirvede yer aldığını,  Hindistan’da ortalama her vatandaş haftalık 10 saat 42 dakika kitap okuduğunu, kitap okumaya en fazla vakit ayıran ilk 10 ülkenin 6’sı Asya’da yer alırken, 4 ülke ise Avrupa’dan sıralamaya girdiğini, listede Tayland haftalık 9 saat 24 dakika ile ikinci, Çin haftalık 8 saat ile üçüncü sırada yer bulduğunu, Türkiye’nin de 18.sırada yer aldığını,

*****************************************

x-Türkiye  genelinde geçen 2020  yılı itibarıyla biri milli,  bin 213'si halk, 606'sı üniversite ve 32 bin 158'i örgün ve yaygın eğitim kurumu kütüphanesi olmak üzere toplam 33 bin 978 kütüphane faaliyet gösterdiğini,

*****************************************

x-Aşılı olduğu halde hastanede yatan hastaların olduğunu hatırlatan Sağlık Bakanı Koca’nın, "İnaktif aşı tercih edenlerin üçüncü dozu yaptırmalarını ısrarla talep ediyoruz" dediğini,

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız