HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Ocak 2022 Pazartesi Saat: 09:38

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER KENDİ SIRRINI DAHİ Para ve şahsi çıkarlar hep önde koştuğu içindir ki; insan, kendi sırrını dahi kendinden saklamak zorunda kalıyor  ve herkesin işine yaradığı kadar iyi oluyor .    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

KENDİ SIRRINI DAHİ

Para ve şahsi çıkarlar hep önde koştuğu içindir ki; insan, kendi sırrını dahi kendinden saklamak zorunda kalıyor  ve herkesin işine yaradığı kadar iyi oluyor .

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Devletimizin Sıcak Elini, Gülen Yüzünü, Şefkatli Kollarını İnsanımıza Göstermeye Gayret Edeceğiz. Kapımız vatandaşlarımıza her daim açıktır. Ordu adına yapılacak ne iş varsa 24 saat telefonumuz sizlerle açıktır. Bunu açıklıkla ifade ediyorum. Devletimizin şefkatini, merhametini, sıcaklığını başta yetim öksüz evlatlarımıza, şehit ailelerimize, gazilerimize, engeli olan vatandaşlarımıza, yaşlılarımıza, esnaflarımıza, yöre insanımıza göstermeye, onların duasını almaya gayret edeceğiz. Bunları yaparken de Ordu’da var olan, yapılanın üzerine ciddi manada katkı sunacak istihdamdan, turizme kadar bütün alanlara dokunmaya çalışacağız. Bunu, ‘Ordu Ailesi’ olarak hep birlikte gerçekleştireceğiz. Güzel Ordu’muzun güzel insanlarına, güzel işler bırakarak, Ordu’dan vakti geldiğinde hoş bir seda ile ayrılmayı umut ediyoruz. Memleketimizin her köşesi güzel. Ordu ise, hakikaten bir başka güzel. Vakit çalışma, bir şeyler üretme vakti. Yapılan işlerde ve diğer konularda daha da çıtayı yükselteceğiz. Bizden sonra gelen arkadaşlar daha da çıkartacak” görüşlerini dile getirdi.(Tuncay Sonel, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Güzel günlerin eşeğindeyiz ama hep eşeğinde…

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

HİLAL DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

İşletmeciliğini 35 yıllık tecrübe Yalçın Aydın’ın yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, 35 yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hilal Dijital Fotoğrafçılıkta düğün, nişan, çocuk sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokak NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                223 38 73 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

ORDU EMLAK OFİSİ

Konut, iş yeri, arsa, bina, taahhüt, dekorasyon, oto alım satımı ve gayrimenkul danışmanlığının adresi Ordu Emlak Ofisi , müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hoş sohbet isim Nurullah Ataç’ın önderliğinde Subaşı Mahallesi İbnisina caddesi NO: 11 adresinde hizmet veren Ordu Emlak Ofisine 053559 83 ve 0539 820 13 14 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ordu emlak ofisine, hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

NURCAN CAM TİCARET

Cam, boya, ayna ve çerçeve adresi Nurcan cam ticaret  30 yıllık tecrübeyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                İşletmeciliğini Şahin Teknecinin yaptığı, Nurcan Cam Ticaret Şarkiye Mahallesi Fatma Hatun Sokak NO: 45-A adresinde hizmet veriyor.

                214 61 20 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Nurcan Cam Ticaret sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

MÜJDE TUHAFİYE

İç çamaşırları, çocuk pijama takımları ve çorap çeşitleri satış adresi Müjde Tuhafiye müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini  çeyrek asırlık tecrübe Hanife  Akyurt’un yaptığı Müjde Tuhafiye, Selimiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 22 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Müjde tuhafiyeye,225 21 34 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Müjde tuhafiye sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi  hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

İhtiyarlığın ve ölümün çaresinin olmadığı hayat bu! Her kim olursa olsun, ne oldum değil, ne olacağım demeli ve haddini de hep bilmeli.

 

O GÜN BUGÜN

Boş olan insanlarla  hayal kuramazsınız. Örneği olmadığınız hiçbir şeye insanları inandıramazsınız.

 

 

HARBİDEN

Sınanmadığınız bir  acı üzerine konuşmak her zaman kolaydır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sağlık Bakan Koca’nın Omicron varyantına karşı neler yapılması gerektiğini 5 maddede tek tek sıraladı. O maddeler şu şekilde:

-Kapalı ve havalandırması kısıtlı ortamlarda vakit geçirmemeli

-Her durumda maske kullanımından taviz vermemeli

-Aşı hatırlatma dozlarını ihmal etmemeli

-Sosyal mesafeye azami dikkat göstermeliyiz. Omicron varyantının bulaşma hızı dikkate alındığında sosyal mesafeyi 3 metreye kadar artırmalıyız.

-Hijyen kurallarına her zamankinden çok daha titiz uymalıyız.

***********************************

x-2 doz Sinovac, 2 doz BioNTech aşısı yaptıranlar için beşinci doz randevularının açıldığını,

***********************************

x-Erciyes Üniversitesi tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz günlerde Acil Kullanım Onayı alan Covid-19 aşısı TURKOVAC'ın Delta Varyantı'na karşı yüzde 100 etkili olduğunun açıklandığını,

***********************************

x-Sağlık Bakanı Koca’nın "Maske. Omicron varyantının oluşturduğu tehlike ve virüsün yayılmasına karşı, salgının ilk aylarındaki ciddiyetimize dönmek zorundayız. Maske, gelişigüzel takılmak yerine, ağzı ve burnu tamamen kapatacak şekilde kullanılmalıdır. Sosyal mesafe kuralına daha çok dikkat edilmelidir." ifadelerini kullandığını,

***********************************

x-Yeni yılla birlikte elektrik ve doğalgaza zam geldiğini, kademeli tarife sistemine geçilmesiyle elektrik faturaları iki tarifeye ayrılırken, elektrik fiyatlarına yüzde 50 ile yüzde 125 arası zam yapıldığını,  doğal gazda ise konutlarda kullanılana yüzde 25, büyük sanayi ve ticari kuruluşlara sağlanana yüzde 50 ve elektrik üretim amaçlı kullanılana ise yüzde 15 zam yapıldığını,

***********************************                                                                                                      

x-Memurların ve emeklilerin dört gözle beklediği  maaş zamlarının  bugün açıklanacağını,

***********************************

x-e-Devlet'e tüm vatandaşları ilgilendiren yeni bir özellik geldiğini, bu yeni özellikle birlikte vatandaşların e-Devlet üzerinden kimlik numarası ile işlem yapılmasını kısıtlayabileceklerini,

***********************************

x-2019 yılında açılışı yapılan Ordu Büyükşehir Belediyesi Boztepe sosyal tesisleri açık teklif usulü ile 18 yıllığına kiraya verileceğini, ihalenin 7 Ocak Cuma günü saat 14:00’de ORTUR A:Ş’ye ait şirket merkezinde yapılacağını,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız