HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Ocak 2022 Salı Saat: 09:44

GAZİ VURUŞU

  CAN SİPER YETKİSİZLERE ANLATMAYA BAYILIYOR Güçlülerin borusunun ötmeye devam ettiği  bu ülkede; olup bitenlerden bihaber yaşayan ve seçtiklerinden bile korkanlar; olay ve sorunları yetkililere değil, yetkisizlere anlatmaya bayılıyor.
GAZİ VURUŞU

 

CAN SİPER

YETKİSİZLERE ANLATMAYA BAYILIYOR

Güçlülerin borusunun ötmeye devam ettiği  bu ülkede; olup bitenlerden bihaber yaşayan ve seçtiklerinden bile korkanlar; olay ve sorunları yetkililere değil, yetkisizlere anlatmaya bayılıyor.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

 “Asgari ücret fiyatını açıklayan AKP’nin genel başkanı çıkmış damadı gibi maaşınızı dolarla mı alıyorsunuz benzeri sözler sarf ediyor. Türkiye’nin para biriminin Türk Lirası olduğunu söylüyor. Sizi canı gönülden kutluyorum ve tebrik ediyorum Sayın Erdoğan. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin para biriminin Türk Lirasını olduğunu bilmeniz büyük meziyet doğrusu! Ve size bir de önerim var. Eğer ülkemizin parasının Türk Lirasını olduğunu biliyorsanız, ona göre davranın, mantıklı politikalar üretin, yapılan yatırımları ve yap-işlet-devret modelindeki alım garantilerini döviz üzerinden değil TL üzerinden yapın, Merkez Bankası’na karışmayın, yargıya müdahale etmeyin. Bakın görün o zaman her şey kendiliğinden yoluna girer. Sağda solda düşman da aramayın. Çünkü asıl düşman, sizin öteki gördüğünüz, ülkenin yarısından fazla eden insanlar değil, sizin kirli zihniyetinizdir!”

(Atila Şahin, CHP Ordu İl Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Spor sevgisi de yitikler arasına katıldı katılacak.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

       TURYAP

ORDU TEMSİLCİLİĞİ

Bilal ÇAKMAK

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

AKPINAR HALI

Merinos, padişah, dinarsu, samur, soley halı ve mineflo satış adresi Akpınar halı, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda  müşterilerine her türlü imkanı da sağlamaktan geri kalmayan Akpınar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi (Yeni fidangör)NO: 57 adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini yılların tecrübesi hoş sohbet Hasan Akpınar’ın yaptığı Akpınar halıya 214 68 89 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Akpınar halı, sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

MÜJDE TUHAFİYE

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Hanife Akyurt’un yaptığı Müjde tuhafiye müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İç çamaşırları, çocuk pijama takımları ve çorap çeşitleri satış adresi Müjde Tuhafiye, Selimiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 22 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Müjde tuhafiyeye  225 21 34 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Müjde tuhafiye sahip ve çalışanlarına  bol kazançlar diliyoruz.

USTA İLETİŞİM

İşletmeciliğini Serkan Usta’nın yaptığı  Usta iletişim müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Çin telefon tamiri, O ve 2. El telefon alım satımı, fatura tahsilatı, su, elektrik, Bağkur-TTNET, Türk Telekom ödemeleri alımı, teknik servis ve parça TL yükleme adresi Usta iletişim, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 103-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin de adresi olan ve müşterilerine her türlü imkanı sağlayan, usta iletişime 222 07 06 ve 0 530 226 40 43 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Usta iletişime ,hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

İMREN KURUKAHVECİ

İmren Kurukahveci   “Kalite bizden takdir sizden” sloganıyla, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Günlük taze kuru kahve ve kuruyemiş çeşitlerinin adresi İmren Kurukahveci, Merkez: Hükümet caddesi NO: 4-A ve Şube: Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 88-B adreslerinde hizmet veren İmren Kurukahveciye 214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübeler  Mehmet-Ahmet Akyurt’un yaptığı  İmren Kurukahveciye hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

İnsan işte! Eskileri özlüyor fakat, bir daha yaşayamıyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yalanı bile parayla satan vurdumduymaz çise çakalları işte! Duyduklarıyla yorum yapıyor ve duyduklarıyla da asıp kesiyor.

 

 

HARBİDEN

Ayrılık içinde insanın gözünü açıp kapayıncaya kadar geçen zaman, yıl gibi gelir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-2022 yılı üç aylar takvimine göre, 3 ayların, 2022 yılında Receb ayının ilk günü olan 2 Şubat günü başlayacağını,  3 ayların başlangıcından sonra ilk kandilin,  Receb ayının ilk manevi günü olan Regaib Kandili ile 3 Şubat Perşembe gerçekleşeceğini,  Miraç Kandilinin 27 Şubat günü, Berat Kandili ise 17 Mart günü idrak edileceğini, Ramazan ayının ise 2 Nisan'da başlayacağını,

*************************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Aralık 2021'de yıllık bazda en yüksek artışın yüzde 42,64 ile " Ağrı, Kars, Iğdır, Ardahan" bölgesinde olduğunu,  bu bölgeyi yüzde 42,08 ile  Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane" ve yüzde 41,97 ile "Samsun, Tokat, Çorum, Amasya" bölgeleri izlediğini,

*************************************

x-Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansıyla adından söz ettiren Ferdi Kadıoğlu’nun, milli takım konusunda kararını verdiğini, Kanada, Hollanda ve Türkiye'yi seçme hakkı bulunan 22 yaşındaki futbolcunun, tercihini A Milli Takımı'mızdan yana kullandığını,

**************************************

x-Toplam bedeli yaklaşık 162 milyon TL olan ve bünyesinde atıcılık salonu, boks salonu, judo salonu, tekvando salonu ve cimnastik salonu gibi pek çok spor branşı için antrenman salonunun olduğu Yeni Ordu Stadı’nın tamamen faaliyete geçmesi adına gün saydığını, ayrıca milli sporculara idman yapma imkanı sunulacak stadyumda Spor Lisesi`nin de 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde faaliyete geçeceğini,

**************************************

x-Yeni genelgeye göre, sahipli hayvanların ağızlık ve tasma takacaklarını, çocuk oyun alanlarına ve parklara alınmayacaklarını,

**************************************

x-Ordu Büyük Şehir Belediyesi’nin Ocak ayı sanat etkinlikleri kapsamında bu akşam saat 19.00’da Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde ‘Yeni Yıl Konseri’,organize edileceğini,

**************************************

x-Almanya merkezli istatistik şirketi Statista’nın, dünyada her yıl yaklaşık 35 bin insanın köpek saldırılarında hayatını kaybettiğini açıkladığını,

**************************************

x-Orman Genel Müdürlüğü tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesine tahsis edilen Akkuş’un Argan Yaylası, Gedikli Mevkiinde 20 yıl süreyle işletilmek üzere ikinci rüzgar enerji santrali kurulması kararı alındığını,

**************************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 2019-2021 yılları arasında  bin 500 kilometre yolu asfalt ve betonla buluşturduğunu,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız