HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Şubat 2022 Perşembe Saat: 10:45

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER SÖYLEDİKLERİNİ BİRBİRLERİNE YUTTURURLAR İlkeli siyaset yoksunu siyasiler işte! Birbirlerine ağza alınmayacak laflar söylerler fakat, Çıkar söz konusu olduğunda da hep söylediklerini birbirlerine yuttururlar.  
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

SÖYLEDİKLERİNİ BİRBİRLERİNE YUTTURURLAR

İlkeli siyaset yoksunu siyasiler işte! Birbirlerine ağza alınmayacak laflar söylerler fakat, 'Çıkar' söz konusu olduğunda da hep söylediklerini birbirlerine yuttururlar.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Açlığa, sefalete mahkûm eden enflasyon oranını ve zamları kabul etmiyoruz. Ülkemizdeki ekonomik krizi, açlığı, yoksulluğu ve enflasyonu yok sayan iktidara sesleniyoruz: 2021 yılı ekonomik krizin doruğa ulaştığı ve yıkıcı etkilerinin en ciddi şekilde hissedildiği yıl olarak geride kalmıştır. İşçi, memur ve emeklilerin yıllık zam oranları, çarpıtılan enflasyon rakamlarına göre belirlenmiştir.

Kamu emekçilerine, ağustos ayında imzalanan toplu sözleşme ile 2022 yılı için yüzde 5+7 zam verilmişti. Ancak bu komik ve yüzdelik kölelik oranlarını kabul etmediğimizi her fırsatta ve her platformda dile getirdik. Temel tüketim ürünlerine peş peşe gelen zamlar nedeniyle halkın satın alma gücü daha önce hiç olmadığı kadar düşmüştür. Döviz kurundaki ani artışlar Türk lirasını pula çevirmiş vatandaşın gelirini hızla eritmiştir.

Kamu emekçilerini enflasyona karşı ezdirenler göstermelik zamlarla sonuç alamayacaktır. Esas mesele biz kamu emekçilerine dayatılan sefalet ücretidir. Kamu çalışanları başta olmak üzere toplumun her kesimini etkileyen hayat pahalığının durdurulması için alınması gereken ekonomik önlemler alınmalıdır.”(Birleşik Kamu-İş Ordu İl Başkanı Neşet Sayman) 

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Başarının sahibi  başarısızlık ise yetim.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

GENÇLER KUNDURA

Fahri Yalçın (Ayakkabı doktoru)

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

TATLICAN BERBER SALONU

İşletmeciliğini 60 yıllık tecrübe Dursun Tatlıcan’ın yaptığı, Tatlıcan Berber Salonu müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yıldız sokakta, Mustafa Özkan, Cahit Ergin ve Yavuz Günbey’li kadrosuyla hizmet veren Tatlıcan Berber Salonu, ayni zamanda spor ve siyaset dünyasının tanıdık isimlerinin buluşma adresi.

                Aynı zamanda hoş sohbetinde adresi olan Tatlıcan Berber salonu sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Bizim saatçi yılların tecrübesi  hoş sohbet isim Salih Sakarya’nın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi, Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi  NO: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Bizim Saatçi’ye, 0542 711 41 79  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Bizim Saatçi’ye hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

ŞAH VİDEO CD MARKET

Sahipliğini  çeyrek asırlık tecrübeler, Murat, Ferit ve Mehmet Şahin kardeşlerin yaptığı, cep telefonları aksesuarı ile güncel filmlerin adresi Şah Video CD Market, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerinin hizmetinde olmaya devam eden  Şah Video Cd Market, Yeni Mahalle Zübeyde Hanım caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Şah Video Cd Markete, 214 18 15 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve  bol kazançlar diliyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

Özen kuru temizleme müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini 35 yıllık tecrübeler Ayhan Gündüz ve Yusuf Palavar’ın yaptığı ve Nuran Demirer’in de aralarında çalışan olarak yer aldığı  Özen kuru temizlemeye,  223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Aynı zamanda şehit aileleri ile gazi ve eşlerine yüzde elli indirim uygulayan Özen kuru temizleme sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

İki şey terk etmez insanı. Biri gölge, diğeri yüreğinde iz bırakan yara.

 

 

O GÜN BUGÜN

Her şeyin güçlülerden yana olduğu  bu ülkede; Ağız söylemese de göz söylüyor, iyiler kötülerle savaşmayı beceremiyor.

 

 

HARBİDEN

Hayatta en kıymetli hediye zamandır kime verdiğinize dikkat edin.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Bakan Koca’nın vaka tablosunun 100 bini aştığı anda yaptığı açıklamada, "Covid-19'un hayatın her alanındaki yıkıcı etkilerini aşının nasıl azalttığını birlikte yaşayıp gördük. Salgının geçtiği evrelerse, hatırlatma dozu aşılarının asla ihmal edilemez olduğunu gösterdi. Yeni dozları mutlaka yaptırın. Koruma gücü yüksek Turkovac'ı güvenle tercih edin" ifadelerini kullandığını,

**********************************

x-Ordu’da vaka sayılarında artış olduğunun altını çizen Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu’nun, hatırlatma dozu aşının yaptırılmasını ve kalabalık ortamlardan uzun süre kalınmamasını istediğini,

***********************************

x-Dünya üzerinde 5 milyondan fazla kişinin ölümüne neden olan koronavirüs, Omicron varyantı üzerinden tehlike saçmaya devam ettiğini, vaka ve ölüm sayılarının tırmanmasına neden olan Omicron varyantının yeni bir belirtisini açıklayan bilim insanlarının,  tırnak köklerinin mavi, mor ya da gri olması durumunda mutlaka doktora gidip test yapılması uyarısında bulunduklarını,

***********************************

x-Ordulu arıcıların, Türkiye’de 2 bin 500 arıcı ile birinci sırada yer aldıklarını,

***********************************

x-Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, son yılların en yoğun kar yağışının yaşandığı ve kar kalınlığının 2 metreye ulaştığı Akkuş’ta hiçbir olumsuzluk yaşanmadığını belirterek, “kar bizim için esaret değil,berekettir” şeklindeki açıklamasının olduğunca dikkat çektiğini

***********************************

x-32 takımın katılacağı 2022 FIFA Dünya Kupası’nın, 21 Kasım-18 Aralık 2022 tarihleri arasında Katar'da düzenleneceğini,

************************************

x-Ordu BŞB Başkanı Hilmi Güler’in, “Ordu hep sel bölgesiydi. Sadece Altınordu’da kapalı geçen 11 dere var. Biz 11 derenin üzerinde oturuyoruz. Nerden patlayacağı belli değildi. Büyükşehir Belediyesi olarak Altınordu Belediyesinin bütçesinden daha fazla parayı biz alt yapıda kullandık” şeklindeki açıklamasının olduğunca dikkat çektiğini,

*************************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin  tarım şirketi ORTAR A.Ş.  aracılığı ile Aybastı sütüne değer katmak için kaşar peyniri üretimine başlayacağını açıkladığını,  ilk örneklerin OBB Başkanı Hilmi Güler’e Perşembe Yaylası Kış Festivalinde sunulduğunu,

*************************************

x-Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun’un, hekimlere şiddete yeltenenlere en az 5 yıl ceza verilirse hekime şiddetin biteceğini vurguladığını,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız