HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Şubat 2022 Çarşamba Saat: 09:31

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER HAYALLERİNLE ÖLME Sonu ölüm olan bu hayatta; hayalsiz yaşanmıyor işte! Hayal et ve hayallerinle yaşa, ama hayallerinle ölme.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

HAYALLERİNLE ÖLME

Sonu ölüm olan bu hayatta; hayalsiz yaşanmıyor işte! Hayal et ve hayallerinle yaşa, ama hayallerinle ölme.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Bundan yaklaşık bir yıl önce Ordu’ya geldiğimde iki torunu ile birlikte yanıma yaklaşan bir vatandaşımızın “konuşamıyorum ama siz beni anlıyorsunuz” sözlerini hala duyar gibiyim. İşsizlik ve hayat pahalılığı bugün Ordu’nun daha derinden hissettiği sorunlar arasında. Bakın Ordu’daki arkadaşlarımızın bana verdiği bilgiye göre kişi başına düşen gelirde Karadeniz Bölgesi illeri arasında son sırada yer almakta. Tek başına dünya fındık üretiminin yarısını karşılayan Ordu’nun bölge illeri arasında 5 bin 049 dolarlık gayri safi yurtiçi hasıla ile son sırada yer alması bir kader olmamalıdır. Yine bir başka araştırmaya göre bu güzel ilimiz Karadeniz Bölgesi’nin “en yaşanabilir iller” sıralamasında son sırada yer alıyor. Ordulu vatandaşlarımız bu verileri hak etmiyor.”

Fındık ve fiyatı konusunda üreticinin yaşadığı sorunların tarım politikalarıyla ilgili olduğundan hareketle “tarım eylem planı” oluşturduk. Biliyoruz ki ülkemizde tarım politikalarıyla ilgili ciddi sıkıntılar var. Çiftçiler hayatlarının en zor dönemlerinden birini yaşıyor. Artık ürününün karşılığını alamayan çiftçiler üretmemeye başlayacak bu büyük bir risk. Maliyetle çok yükseldi ama satış fiyatına yansıtılamıyor. Vatandaşın alım gücü yok.”

(Deva Partisi Genel Başkanı sayın Ali Babacan)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! “Bekle, çözüm üretme, hata yapsın karala” mantığı ,hiç hız kesmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AHENK TERZİ

Aşkın YAYLA-Nuri YILMAZTÜRK

ÇAKMAKLAR KUYUMCU

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe hoş sohbet kardeşler Onur ve Hasan Çakmak yaptığı Çakmaklar kuyumcu, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Ayni zamanda Kökenli Mahallesi Muhtarlığı irtibat bürosu da olan Çakmaklar kuyumcu, Şarkiye Mahallesi Osmanpaşa caddesi N0: 33  adresinde hizmet veriyor.

 Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve size bir telefon kadar yakın olan Çakmaklar kuyumcuya, 214 52 48 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Çakmaklar kuyumcu sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

TÜRKELİ KUNDURA

Her çeşit ayakkabı, mont, çanta tamirat adresi Türkeli kundura çeyrek asırlık tecrübe ile müşterilerine  hizmet vermeye devam ediyor.

                Yılların tecrübeleri Salim Türkeli ve Ayhan Demir ikilisinin önderliğinde Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 47 adresinde hizmet veren Türkeli kunduraya, 225 40 10  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                “Usta söyletmez yapar” gerçeğinin adresi de olan Türkeli kundura sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

KUYUMCUOĞLU OTO

Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                60 yıllık tecrübe tecrübe İsmet Kuyumcu’nun oğlu Yakup Kuyumcu’nun önderliğinde,  Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veren Kuyumcuoğlu oto’ya 225 58 87 ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Kuyumcoğlu oto’ya her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ŞAH VİDEO CD MARKET

Şah vide Cd Market. 30 yıllık tecrübeyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

İşletmeciliğini ‘Hoş sohbet’ kardeşler Murat, Ferit ve Mehmet Şahin’in yaptığı Şah Video market, Yeni Mahalle Zübeyde Hanım Caddesi NO: 33 adresinde hizmet veriyor.

                Cep telefonları aksesuarı ile güncel filmlerin satış adresi Şah Video CD Markete 214 18 15 ve 0544 214 27 98 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Şah Video markete hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Sevdiğin senindir, başkası değil.

 

 

O GÜN BUGÜN

Ahın bulamayacağı adresin olmadığı bu hayatta; ölüm her zaman  orda, gerçek olan da bu.

 

 

HARBİDEN

Sevmek bu kadar güzelse kim bilir sevmeyi yaratan ne kadar güzeldir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Vali Tuncay Sonel’in aşıya yönelik yaptığı açıklamada, “Covid-19 pandemisinden insanlarımızın sağlığını korumanın en etkili yöntemi, aşı olmaktır. Aşının yanında maske, mesafe, temizlik diye tanımladığımız bireysel tedbirlere harfiyen riayet etmektir. Maalesef, ülkemizde ve ilimizde vaka sayılarında bir artış görülmektedir. Aşılarımızı ihmal etmemeliyiz. Hatırlatma dozu sırası gelen vatandaşlarımız mutlaka aşılarını yaptırmalılar. Hep birlikte vereceğimiz mücadele ile bu illetin de üstesinden geleceğiz. Herkese sağlıklı günler diliyorum” şeklinde konuştuğunu,

**************************************

x-Tüm ilaçlara euro kuru güncellemesiyle yüzde 37,43 oranında zam geldiğini, zamlı tarifenin 19 Şubat itibariyle geçerli olacağını,

**************************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi Rüsumat No:4 Gemisi Teşhir Alanı ve Açık Hava Müzesi çalışmalarına hız verdiğini, sahile apayrı renk katacağına kesin gözüyle bakınan müzenin Nisa ayı içerisinde açılacağını,

**************************************

x-Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in “Ordu’nun eğitimde çoğu illere göre çok başarılı bir grafik sergiliyor. Ordu’nun  eğitim parametrelerinde, başarı parametrelerinde her geçen gün ilerliyor” şeklindeki açıklamasının hayli dikkat çektiğini

**************************************                                                                                                           

x-Şehirlerle ilgili yaptığı araştırmalarla tanınan Numbeo şirketi’nin, 2020 yılında dünyanın en güvenli şehirlerini açıkladığını,  listede Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi üst üste beşinci kez ilk sırada yer alırken Türkiye'den Eskişehir’in ilk 10'da yer alarak en güvenli 8'nci şehir olduğunu,

**************************************

x-Orduspor 1967 A.Ş. Kulüp Başkanı Savaş Şimşek’in Özel Ordu Umut Hastanesi 1. Amatör Liginde mücadele eden kulüplerin lige katılım ücretlerini Federasyonumuz hesabına yatırdığını,

**************************************

x-Türkiye’deki Ordulu sayısının 1 milyon 578 bin 687 olduğunu,

**************************************

x-Atatürk’ün 2 ayak yukarda şahlanan At heykelinin Samsun’da işgale direnişi, tek ayağı yukarda Atlı heykelinin zaferi ve 4 ayağı yere basan Atlı heykelinin de 1923’de devletin kuruluşunu temsil ettiğini,

**************************************

x-Altınordu Belediyesi’nin “14 Şubat Sevgililer Günü” dolayısıyla Köprübaşı ve Tahıl Pazarı mevkiinde düzenlediği etkinliğin,  vatandaşların beğenisi kazandığını,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız