HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Mart 2022 Pazartesi Saat: 09:14

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER TINLAMA GİTSİN Şahsi çıkarların hep önde koştuğu ve insanı bile Pek belli olmayan ülke bu! Boşuna yaratılmış insanları tınlama gitsin.     DEMİŞ DEMESİNEDE “Bizim için 2022 yılı yatırım yılı olacak inşallah.
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

TINLAMA GİTSİN

Şahsi çıkarların hep önde koştuğu ve insanı bile 'Pek' belli olmayan ülke bu! Boşuna yaratılmış insanları tınlama gitsin.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Bizim için 2022 yılı yatırım yılı olacak inşallah. Yatırım sadece ekonomik bir kavram değildir. Bir şehir için kültür de sanat da bir yatırımdır. Gençlik bir yatırımdır. Gençliğin umutlarına ilişkin alt yapılarda bir yatırımdır. Şehrin habitatına uygun, dinlenme tesisleri, turizm potansiyeline ilişkin altyapı çalışmaları da bir yatırımdır. Biz bu şehrin potansiyelini çok iyi biliyoruz. Biz hemşerilerimizin beklentilerini, özellikle gençlerimizin ve kadınlarımızın umutlarının farkındayız. Genç istihdam dedik. Kadınlarımızı üretimde öne çıkaracağız dedik, kadın istihdamına dönük stratejiler geliştirdik. Tarımdan tekstile özellikle kadınlarımızın önünü açacak projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bir taraftan kurslar veriyoruz, diğer taraftan istihdam alanları oluşturuyoruz.

Bizim için bulunduğumuz görevi en iyi şekilde yerine getirmek milli ve ahlaki bir meseledir. Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir şehir olarak Altınordu’muzun hak ettiği konuma ve değere ulaşacağı günler için ekibimle birlikte gece gündüz çalışıyor akıl teri ve alın teri döküyorum.”

(Aşkın Tören, Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! “İki kez gör, iki kez dinle ve bir kez de söyle” gerçeği bir anlam ifade etmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SİMGE MARKET

Ersin ÖZTÜRK

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

MÜGE GÜMÜŞ

Müge Gümüş, 30 yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Altın ve Gümüş tamirinin yapım ve özel siparişin de alım adresi Müge gümüş, hizmet vermeye devam ediyor.

                Hoş sohbet isim  Gürkan Gözükan’ın önderliğinde Fatih caddesi NO:15-B adresinde hizmet veren Müge gümüşe 225 60 86 ve 0532 341 36 03  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müge gümüş sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

TURYAP ORDU TEMSİLCİLİĞİ

Kargas daire, yüzde 80 bitmiş daire satım adresi Turyap Ordu Temsilciliği, Bilal Çakmak’ın önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda kat karşılığı inşaat yapım adresi de olan Turyap Ordu Temsilciliği, Şarkiye Mahallesi, Süleyman Felek caddesi Üçler iş merkezi NO: 89-1 adresinde hizmet veriyor.

                Turyap Ordu Temsilciliğine her zaman olduğu gibi hayırlı kazançlar diliyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini ayrılmaz dostlar Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama  hizmet vermeye devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Özen kuru temizlemeye 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda şehit aileleri ile gazi ve eşlerine yüzde elli indirim uygulayan Özen kuru temizleme sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

SANAT HALI

İşletmeciliğini Taner ve Temel Beytekin kardeşlerin yaptığı Sanat halı, çeyrek asırlık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                “Halıya işlenen sanat’ sloganıyla hizmet vermeye devam eden  Sanat halı, Zübeyde hanım caddesi NO: 32-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  ve 214 45 08 ve 0542 624 26 14 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz sanat halı sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Acı fakat, bir o kadar da gerçek işte! Her şeyin değerini kaybettikten sonra anlıyoruz.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yaşamak adına yarının sır olduğu hayat bu! Gün nasıl istiyorsa, öyle de yaşayın gitsin.

 

 

HARBİDEN

Asıl mesele bir şeye sahip olmak değil sahip olduğuna layık olabilmektir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu Devlet Hastanesi kalp merkezinin 4 bin 400 kişiye şifa olduğunu,

**********************************

x-Ordu Organize Sanayi Bölgesinde büyük bir boşluğu hissedilen, Karapınar OSB Aile Sağlık merkezinin çok geçte olsa, vatandaşlara hizmet vermeye başladığını,

************************************

x-Kan stoklarının asgari seviyenin biraz üstünde olduğunu belirten ve Ramazan ayı öncesinde kan bağışı çağrısında bulunan Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın “Olası bir sıkıntıda 'acil kan ihtiyacı var' diye panik oluşmaması açısından stok seviyesinin artması önemli" dediğini,

**********************************

x-Judo Federasyonu Başkanı Ordulu Sezer Huysuz’un Ordu’da judonun geleceğine yönelik yaptığı açıklamada, "Şu anda 81 ilde varız, bu bizim için büyük başarı. Pandemi öncesi en son lisanslı sporcu sayımız 123 bindi. Ama salgınla birlikte özellikle aktif sporcu sayısı geriye düştü, faaliyetlere başlayınca yeniden artmaya başladı. Geçen yıl 11 bin aktif sporcuya kadar düşmüştük. Şimdi bu sayı yeniden 17 bine kadar çıktı. Yılsonu itibarıyla hedefimiz 25 bin aktif sporcu sayısına ulaşmak, lisanslı sporcu sayımızı ise 130 bine çıkarmak” ifadelerini kullandığını,

**********************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması için 464 araç ve iş makinesi 533 personelle 7/24 sahada çalışmalarını sürdürdüğünü,

**********************************

x-Asya ile Avrupa'yı birbirine bağlayan ve Gelibolu'dan Çanakkale'ye ulaşımı 6 dakikaya indiren Çanakkale 1915 Köprüsünün açıldığını,  geçiş ücretinin ise  200 lira olduğunu,

**********************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2021 yılı sonu verilerine göre, İstanbul’da 525 bin 681 Ordulunun yaşadığını,

**********************************

x-Amerikalı araştırmacıların  her gün 6 bin ila 8 bin adım atmanın 60 yaş üzeri için ölüm riskini yüzde 54 azalttığını ortaya çıkarttığını,

**********************************

x-17 Mart 2006 tarihinde eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Ordu Üniversitesi’nin  3 enstitü, 13 fakülte, 1 yüksekokul ve 10 meslek yüksekokulunda bin 500’ü aşan akademik ve idari personeli; lisansüstü, lisans ve ön lisansta 20 bine yaklaşan öğrencisi ile bugün 16'ıncı yaşını coşkuyla kutladığını,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız