HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Mayıs 2022 Perşembe Saat: 09:23

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER YARIN HER ŞEY İÇİNH ÇOK GEÇ KALINIR Zaman görmedim, duymadım ve söylemedim zamanı değil. Şahsi çıkarları hep önde koşturma zamanı hiç değil.  Yoksa, yarın her şeye çok geç kalınır.  
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

YARIN HER ŞEY İÇİNH ÇOK GEÇ KALINIR

Zaman görmedim, duymadım ve söylemedim zamanı değil. Şahsi çıkarları hep önde koşturma zamanı hiç değil.  Yoksa, yarın her şeye çok geç kalınır.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Yaşayan bir varlık olan dilimizi beslemek korumak ve geliştirmek için Türkçemizin kullanımına özen göstermeyi mutlaka sürdürmeliyiz. Teknolojinin hızla ilerlediği dijitalleşmenin hayatın her alanına sirayet ettiği bir dünyada dilimizi tüm özgünlüğüyle muhafaza etme mecburiyetimizin olduğunun altını hususen çizmek isterim. Dolaysıyla bizi biz yapan milli irademizi çelikleştiren Türkçemiz geleceğe doğru yürüyüşümüzün de adı ve teminatıdır. Türkçenin sanat, edebiyat, bilim ve eğitim dili olarak kullanımının yanı sıra dilimizin zenginliğini ve derinliğini ihtiva eden sözlü ve yazılı eserlerin üretimi, zengin dil mirasımızı gelecek nesillere aktarmanın ve Türkçemizin itibarını yükseltmenin önemli bir adımı olacaktır.

"Türk"çe düşünüp! "Türk"çe konuşalım! "Türk"çe yazalım! Türkçemizi kullanmaya özen gösterelim Türkçemize ısrarla bugün olduğu gibi sahip çıkalım. Atatürk’ün de ifadesiyle “Gaye, bugünkü ve yarınki Türk'ün medeniyetini kucaklayacak en güzel ve en ahenkli Türkçe'dir. Türk milletinin binlerce yıllık tarihinin ve gelecek tasavvurunu anlamak istiyorsak Türkçemizin sırlarını iyi anlamamız gerekmektedir.”(Aşkın Tören, Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Herkes kendince bir başka yaşıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

FABİ AYAKKABI

Gülden-Erkan YILMAZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

YAĞMUR KİTABEVİ

İşletmeciliğini 35 yıllık  tecrübe  Bilal Değirmenci’nin yaptığı Yağmur kitapevi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kitap, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemelerinin satış adresi Yağmur kitapevi, Barbaros caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Yağmur Kitabevine ve 212 28 77 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Yağmur kitapevi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

BİANCO VİTA

Gelinlik, Abiye ve iç giyim adresi Bianco Vita müşterilerine hizmet vermeye  devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Bianco vita, Atatürk Bulvarı  (Migros karşısı) NO: 96-A adresinde hizmet veriyor.

                Sahipliğini Ufuk Ünal’ın yaptığı Bianco Vita’ya ,233 02 96 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Bianco vita sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

Plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete,tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresii Güven Poşet ve kağıtçılık hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini Ali Gürel Güven’in yaptığı Güven Poşet, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve 214 24 47 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güven Poşet ve Kağıtçılığa, bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

PETMAK MAKİNE

Sahipliğini siyaset dünyasının yakından tanıdığı isim  Osman Güngör’ün yaptığı Petmak makine (Petek makineleri imalatı) hizmet vermeye devam ediyor.

                Bal mumu petek işleme makinesinin üretim adresi Petmak makine Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 164 adresinde hizmet veriyor.

                8 personeliyle birlikte ürettiği  petek  işleme makinesini,  30 ülkeyi ihraç eden  Petmak makineye, 234 24 24 ve 234 24 25 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Petmak makine sahip ve çalışanlarına, bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Fakir; neden fakir olduğunu çözemediği içindir ki,  değişen hep hiç oluyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Karşılıksız sevdiğimiz ülke siyasileri işte! Çözüm üretmiyor, sorun üretiyor, sorulara sorularla cevap veriyor. Tartışmaları bile küskünlükle bitiyor.

 

 

HARBİDEN

Merhamet karın doyurmaz ama o elinde tuttuğun bir dilim ekmeği, senden daha aç birine vermeyi öğretir sana…

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in  Ordu’da 95 bin kişinin icralık olduğunu açıklamasının olduğunca dikkat çektiğini,

**********************************

x-Türkiye’deki ilçelerin Sosyoekonomik Gelişmişlik Sıralaması (SEGE) Araştırması sonuçlarına göre, Ordu’nun 19 ilçesinden 17’sinin 2017 yılı ile 2022 yılları arasında gerileme yaşadığının ortaya çıktığını,

**********************************

x-A Millî Takımın, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grubunda Haziran ayında Faroe Adaları, Lüksemburg ve Litvanya ile karşılaşacağını,

**********************************

x-Dünya Sağlık Örgütünün (DSÖ) maymun çiceği virüsünün şu ana kadar 19 ülkede doğrulandığını ve toplam 131 vakanın tespit edildiğini duyurduğunu, bununla birlikte, DSÖ yetkililerinin, şu ana kadar yapılan araştırmaların, hastalığın ana yayılma nedeninin cinsel ilişki olduğunu gösterdiğini açıkladığını,

**********************************

x-Uzmanların maymun çiçeğinin en önemli belirtisinin, “Boynun iki yanında, çenenin altında, koltukaltı bölgesinde ve kasık çevresinde şişlikler” olduğu uyarısında bulunduğunu,

**********************************

x-Türkiye’de konut satışlarının nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 38.8 artarak 133 bin 58 olduğunu, yabancılara yapılan konut satışlarının ise yüzde 58.1 artarak 6 bin 447'ye çıktığını, Ordu’da ise 738 konut satışının gerçekleştiğini,

***********************************

x-Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda başkanın değiştiğini, mevcut başkan Bahadır Baş’ın kanunen aday olmadığı kongrede seçimlere tek listeyle gidildiğini, Ender Sönmez’in ise  yeni başkan olduğunu,

***********************************

 x-Belediyesinin para yönetimi konusundaki başarısını anlatan Ordu BŞB  Başkanı Güler’in, “Bütçenin yüzde 91 gerçekleşme oranı belediyeler arasında nadirdir. İnsan yönetimi, para yönetimi, kaynak yönetimi bir bütündür. Ben Türkiye’yi yönettim Ordu’yu mu yönetemeyeceğim. Belediyeciliği de burada görmedim. Bir 5 yıl daha buradayım haberiniz olsun” şeklindeki açıklamasının dikkatten de öte dikkat çektiğini,  

***********************************

x-Ordu’nun Çatalpınar İlçesinde, Şehit Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Selim Kiraz’ın adına kütüphane açılmasının takdir topladığını,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız