HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Haziran 2022 Cuma Saat: 09:28

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER BOŞ VERİN GİTSİN İndirilmiş dine göre değil, uydurulmuş dine göre toplum yaratmaya çalışanları, boş verin gitsin. Din, ölüm ve ahiret hayatı için gönderilmiştir. Mezar ziyareti de ölümü hatırlamak, ibret almak
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

BOŞ VERİN GİTSİN

İndirilmiş dine göre değil, uydurulmuş dine göre toplum yaratmaya çalışanları, boş verin gitsin. Din, ölüm ve ahiret hayatı için gönderilmiştir. Mezar ziyareti de ölümü hatırlamak, ibret almak ve ölüme hazırlanmak içindir.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

Bu dönemde rekolte açıklanmasının doğru olmadığını defalarca ifade ettiklerini hatırlatan Akça, bu tahminlerle fındığa ve üreticilere ihanet edildiğini dile getirdi.

Bazı kesimler kendi kafalarına göre rekolte açıklıyor. “INC, her yıl olduğu gibi bu sene de fındık rekoltesini çotanağı beklemeden karanfil sayımına göre açıkladı. Ancak bu şekilde bir rekolte açıklanması doğru değil. Çünkü daha hasat sezonuna 2.5 ay var. Bu süre zarfında fındığın doğal afet ve zararlılardan dolayı rekoltesi düşebilir ki bunu da geçmiş yıllarda gördük. Yine bir tahmin yaptılar ama o da tutmayacak. Çünkü bizlerde sahada çalışmalar yapıyoruz. Kesinlikle bu rekolte oluşmayacak. Bu şekilde üreticiye ve fındık ürününe, hatta sektöre ihanet ediyorlar. Artık bu açıklamalardan uzak durmalılar. Algı operasyonları yerine fındığın çotanağa göre gerçek tahmininin yapıldığı Temmuz ayını beklemeliler. Net rekolte o zaman ortaya çıkacaktır.”

(Atakan Akça, Altınordu Ziraat Odası Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Günü kurtarma adına yaşayanları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AHENK TERZİ

Aşkın YAYLA-NURİ YILMAZTÜRK

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

MET-PA

Sahipliğini spor dünyasının yakından tanıdığı isi Metin Kır’ın yaptığı MET-PA çeyrek asırlık tecrübe ile müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Doğa dostu Siemens ürünlerinin satış adresi MET_PA Selimiye mahallesi fatih caddesi NO: 33/A  Altınordu-Ordu adresinde hizmet veriyor.

                Aynı zamanda hoş sohbetinde adresi olan MET-PA’ya 0 452 223 34 81 ve 0 532 351 36 67 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                MET-PA sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

AYAR SAATÇILIK

Sahipliğini yılların tecrübeleri  Sefer ve  kardeşi Naci Ayar’ın yaptığı Ayar saatçilik, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kaliteli saat satış adresi Ayar Saatçilik, Merkez: Barbaros caddesi NO: 13, Şube: Sırrı paşa caddesi NO: 75-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  Ayar saatçiliğe,  214 91 52 ve 0542 272 73 52 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayar saatçilik , sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.           

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini Mustafa, Ömer ve Yılmaz Saylan kardeşlerinin yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan, Saylan Yapı Malzemelerine 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

XIA ORDU YETKİLİ SATIŞ MAĞAZASI

İşletmeciliğini genç isim Taner Gürbüz’ün yaptığı XIAOMI Ordu yetkili satış mağazası genç isim Taner Gürbüz’ün önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

Aynı zamanda telefon aksesuarları, OSKİ su dolumu, Ordum kart dolumu ve tüm fatura tahsilatı adresinde olan Gürbüz Center Teknoloji mağazası, Şarkiye mahallesi Barbaros caddesi NO:53/A adresinde hizmet veriyor.

XIA Ordu yetkili satış mağazası ile Gürbüz Center teknoloji mağazasına 0541 842 42 22 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken XIA Ordu yetkili satış mağazası ile Gürbüz Center teknoloji mağazası sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Zamanın su gibi  durmaksızın akıp gittiği bu hayatta; yüreğinde  sadece kötülüğe yer olan insanın ağzından iyi bir şey çıkar sanılmasın.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yalnızlık; insanın kendi kendisiyle yaptığı bir sohbettir. Aracısız, katkısız, oyunsuz ve yalansız.

 

 

HARBİDEN

Şarkılarla dostluk kurun, onlar asla terk etmezler!

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu'da, deniz suyu izleme çalışması yapılan ve güvenilir olan 32 plajda sezon 7 Haziran'da başlayacağını, konuya yönelik bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Mustafa  Kasapoğlu’nun "Ordu'muzda 7 Haziran - 20 Eylül tarihleri arasında deniz suyu vatandaşlarımız tarafından çok rahatlıkla kullanılabilir" dediğini,

**********************************

x-Ağustos 2021-Mart 2022 döneminde borsalarda 345 bin 282 ton fındık satıldığını,  en fazla işlemin 81 bin 777 tonla Ordu'da gerçekleştirildiğini, Ordu’yu 74 bin 344 tonla Sakarya ve 50 bin 634 tonla Giresun’un izlediğini,                                                                                  

**********************************

x-Altınordu Belediyesi’nin tarımsal üretimi teşvik ve üreticiye destek amacıyla “Altınordu Belediyesi Sosyal Destek paketi” kapsamında 70 kırsal mahallede 200 BİN ücretsiz fide dağıttığını, Belediye ekiplerinin yüksek verimli domates, biber, salatalık ve patlıcan fidelerini kırsal mahallelerde üreticilere ulaştırdığını,

**********************************

x-Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2021 Aralık ayında faaliyete geçen Kalp ve Damar Cerrahisi ameliyathanesinde yıl sonuna kadar 15; 2022 yılından bugüne kadar ise 135 başarılı açık kalp ameliyatı gerçekleştirildiğini, açıldığı günden bugüne toplam 150 kalp ameliyatı gerçekleştirilen ameliyathanede ayrıca 42 tane büyük damar ameliyatının yanında çok sayıda küçük ameliyat (varis, fistül, damar yaralanması) yapıldığını,

**********************************

x-Ordu'da tarımsal üretimin canlandırılması amacıyla 3 yıldır yürütülen proje kapsamında, 17 bin 500 dönüm atıl arazinin tarıma kazandırıldığını,  "Atıl Tarım Arazilerinin Değerlendirilmesi Projesi" çerçevesinde 14 ilçede üreticilere siyez buğdayı, patates, nohut, yeşil mercimek, mısır, soya fasulyesi, bal kabağı tohumu ve karma yem bitkisi desteği verildiğini,

**********************************

x-Süper Lig'in yayıncısı belli olduğunu, yayıncı kuruluş beIN Sports ile 2 yıllık anlaşma sağlandığını,

**********************************

x-Ay Yıldızlı milli takım da 120 maçla en fazla oynayan oyuncunun Rüştü Reçber’in 51 golle en fazla gol atan futbolcunun da Hakan Şükür’ün olduklarını,

**********************************

x-İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre, bundan böyle ülkeye girişlerde, negatif sonuçlu PCR test raporu veya negatif hızlı antijen testi zorunluluğunun aranmayacağını,

**********************************

x-Zam yağmurunun dinmediği Türkiye’de konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatının yüzde 30 zamlandığını,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız