HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Temmuz 2022 Pazartesi Saat: 12:34

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER NOKTAYI BAŞKASI KOYAR Kendisini bulunmaz Hint kumaşı sanan ve sistemin kaymağını yiyenlerin borusunun öttüğü ülke bu! Başladığın cümleyi kendin bitiremezsen noktayı da gelir bir başkası koyar.  
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

NOKTAYI BAŞKASI KOYAR

Kendisini bulunmaz Hint kumaşı sanan ve sistemin kaymağını yiyenlerin borusunun öttüğü ülke bu! Başladığın cümleyi kendin bitiremezsen noktayı da gelir bir başkası koyar.

 

 

ANLAYAN ANLADI

“Bugün Ordu’nun ilçelerindeyiz. Fındığı konuşmak için geziyorum biliyor musunuz? Çünkü fındık açıklanacak ağalar sizin sesinizi buradan bizim dilimizden duysunlar diye geziyorum. Onun için geldim. Fındık bu bölgenin hem Ordu'nun hem diğer Karadeniz şehirlerinin içine Düzce ve Bolu'yu koyduğunuz zaman milyonlarca insanın karnını doyurduğu, çocuğunu evlendirdiği, çocuğunu okuttuğu, ev aldığı, hayalini gerçekleştirdiği bir ürün.

Dünyanın yüzde 70'i bizden. Biz buradan bir şeyi ilan edeceğiz ve takibini yapacağız. Önce bizim Karadeniz'deki il başkanlarımız ve Samsun milletvekilimiz Bedri Yaşar ile bir toplantı yaptılar. Sizlerle konuşuldu üreticilerimizle konuşuldu ve bir fiyat ortaya çıktı bu fiyat 3 buçuk dolar ile 4 dolar arasında bir fiyat. Şimdi dolar üzerinden açıklanan. Bizim Kalkınma Başkanlığımız ve Ekonomi Başkanlığımızla oturduk bu bilgi ışığında. Sizden aldığımız talep ışığında Kalkınma Başkanlığımız ve Ekonomi Başkanlığımız oturdu ve çalıştı. Onların dediği de şu 74 lira olmak zorundadır. Bunu biz nasıl hesapladık. Bakın Türk parası olarak nasıl hesapladık, son 5 yılın girdi ve üretim maliyetlerine, yapılanlara baktık, edilenlere baktık ve son olarak Türkiye'nin geldiği noktaya baktık ve sonuçta 74 lira ile ancak bu işin götürülebileceğini hesapladık. Bunu ilan ediyorum ve bunun peşinde olacağız. Fındık taban fiyatı en az 3.5 dolar yani bugünkü Türk parası karşılığında 74 lira olması gerek. Dolar artarsa fındığın da artması gerek. Bunun altında fiyat verirlerse bunları sandığa gömün.”

 (Meral Akşener, İYİ Parti Genel Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! İyi gün dostları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

FURTUN YALI HAMAMI

(Karadağlı) Sedat YAŞAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler

BETÜL İLE MACAHİT’TE EVLENDİ

Hatice-Ziya Özkaya’nın kızları Betül (Özkaya) Azaklı ile Fatma-Bilal Azaklı çiftlerinin oğulları Mücahit Azaklı’da evliler arasına katıldı.

                Genç çiftlerin kınası 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 19:00’da Grand Düğün Salonu (Üst kat) Ordu Yeni Otogar Mevkiinde, düğünleri ise 24 Temmuz 2022 Pazar günü saat 19:00’da Glory Düğün ve Etkinlik Salonu-Ordu Efirli Cezaevi yanında organize edildi.

                Özkaya-Azaklı ailesi ile evliler arasına katılan  genç çiftleri kutluyor, bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

ÇAKMAKLAR KUYUMCU

Sahipliğini yılların tecrübeleri Onur ve Hasan Çakmak kardeşlerin yaptığı Çakmaklar kuyumcu, hizmet vermeye devam ediyor.

Hoş sohbetinde adresi olan Çakmaklar kuyumcu, Şarkiye Mahallesi Osmanpaşa caddesi N0: 33  adresinde hizmet veriyor.

 Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Çakmaklar kuyumcuya, 214 52 48 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Aynı zamanda Kökenli Mahallesi muhtarlığı irtibat bürosu da olan Çakmaklar kuyumcu sahiplerine hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

PABUÇ AYAKKABI

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe  Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç,  hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi NO:38 ve Şube Yeni Mahalle İsmet Paşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan Pabuç’a 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç, sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

HİLAL DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

İşletmeciliğini  35 yıllık tecrübe Yalçın Aydın ve eşi Gülüzar Aydın’ın yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Bir çay içene kadar vesikalık resmin çekildiği  Hilal Dijital Fotoğrafçılık ’ta düğün, nişan, çocuk sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokak NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı)  adresinde hizmet veren Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılığa hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Yalana bile alkış tutan sığ beyinlileri işte! Her şeyi göz görüyor fakat, beyin inkar ediyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Karşılıksız sevdiğimiz Türkiye'nin yalan söylememeye çok ihtiyacı var. Gerisi teferruat…

 

 

HARBİDEN

En çok zarar veren insan bildiğini sanan ama aslında hiçbir şey bilmeyen insandır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye’de en çok fındığı Ordu’nun yetiştirdiğini,  yılda ortalama 750 bin ton fındığın yetiştiği Türkiye’de üretimin yüzde 30’luk kısmını Ordu’nun karşıladığını, fındığın en fazla yetiştirildiği Ordu’nun ayrıca Türkiye’de en fazla çiftçiye sahip il konumunda olduğunu, Çiftçi Kayıt Sisteminde 126 bin çiftçi sayısı ile Ordu’nun Türkiye’de birinci sırada yer aldığını, 

*******************************

x-CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’un, "Fındık 4 dolar olmalı, kimse başka hesap yapmasın. 4 doların altı, kul hakkı yemektir. Sakın ola, fındığı rekolte tartışmalarına, algı oyunlarına kurban etmeyin” ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

*******************************

x-Seyyar ve kaldırım işgalleri konusunda kimseye özel ayrıcalık verilmeyeceğinin altını çizen, Ordu Büyük Şehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Uğur Arslan, konuya yönelik yaptığı açıklamada, “Yaz sezonu ile birlikte sahillerimizde yoğun nüfus hareketliliği yaşanıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak ilimize gelen yerli ve yabancı turistlerin rahat vakit geçirmeleri için denetimlerimize yoğun olarak devam ediyoruz. Özellikle seyyar ve kaldırım işgalleri konusunda kimseye özel ayrıcalık verilmeyecek. Vatandaşlarımız gördükleri işgaller veya rahatsız oldukları durumlar için ALO Zabıta 153 numarasından bizlere ulaşabilirler” ifadelerini kullandığını,

*******************************

x-Dünya Sağlık Örgütü’nün, küresel COVID-19 vaka artış oranının giderek yükseldiğine dikkati çektiğini,  DSÖ’nün  ilerleyen haftalarda COVID-19 nedeniyle daha çok hastaneye kaldırılma ve ölüm beklenebileceği uyarısında bulunduğunu,

*******************************

x-Ordulu Alper Durur’un, 2022-23 sezonunda Galatasaray Kadın Basketbol A Takımı Baş antrenörlük görevine getirildiğini,

*******************************

x-İçişleri Bakanlığı AFAD Başkanlığı tarafından 81 ilin valiliğine gönderilen genelgede, ilerleyen günlerde artacak sıcaklıklar nedeniyle ağustos ayının son gününe kadar ormanlara girişlerin yasaklandığı ifade edildiğini,

*******************************

x-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun bir dizi ziyaret için Ordu'ya geleceğini, 26 Temmuz salı günü Ordu'da Olacak Bakan Karaismailoğlu’nun, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunacağını,

*******************************

x-İstanbul Sanayi Odası’nın “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021” Araştırması’nın sonuçlarını açıkladığını, Buna listede Ordu’dan 7 firma yer aldığını, Listeye Altınordu’dan Poyraz Poyraz Fındık 83. Sıradan, Gürsoy Fındık 130. sıradan Şenocak Fındık 201. sıradan Altaş Yağ sanayi ise 352. sıradan girdi.  Ünye’den ise Uslu Fındık 174. Sıradan, Dost Fındık 304. Sıradan, Burak Fındık 465. sıradan girdiğini,

*******************************

x-Saadet Partisi’nde  21 nci coşkusunun yaşandığını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız