HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Aralık 2022 Perşembe Saat: 09:34

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER ÖLDÜRMEK ADINA YAŞAYAN ZİBİDİLER Göz görüyor, kulak duyuyor fakat, ağız söylemiyor. Sorunları akılla çözemeyen siyasiler, sözüm ona sözde yetkililer, yumruk ile tekmelerini konuşturuyor. Öldürmek adına yaşayan P
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

ÖLDÜRMEK ADINA YAŞAYAN ZİBİDİLER

Göz görüyor, kulak duyuyor fakat, ağız söylemiyor. Sorunları akılla çözemeyen siyasiler, sözüm ona sözde yetkililer, yumruk ile tekmelerini konuşturuyor. Öldürmek adına yaşayan PKK  zibidileri de silahlarını hiç  susturmuyor.

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Erişilebilirlik temel bir insan hakkıdır. Özellikle şehrimizde ki tüm engelleri kaldırmak ve her yönüyle erişilebilir bir şehir olmak adına sizlerle birlikte mücadele ediyoruz. Toplumun tüm kesimleri için erişilebilir bir kent hedefiyle çalışmalarımıza yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu bilinçle; tüm özel bireylerimizin kent yaşamında kendilerini rahat hissedebilmesi, her türlü olanak ve hizmetten yararlanabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onların hayat kalitelerini yükseltmek, yaşadıkları sorunların önüne geçmek ve toplumsal hayata katılımlarını sağlamak için önemli adımlar attık, atmaya da devam ediyoruz.

Sevgi, dayanışma ve empati ile engelleri birlikte aşıyoruz. Mazeretsiz hizmet etme azmi ve engelsiz bir şehir anlayışıyla daima yanlarında olduğumuz özel bireylerimiz ile engelleri birlikte aşıyoruz.”

(Aşkın Tören Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Siyaset spor  zevkini de bitirdi gitti.

 

 

 

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYDİL TESİSAT

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

YAĞMUR KİTABEVİ

Sahipliğini 35 yıllık tecrübe  Bilal Değirmenci’nin yaptığı Yağmur kitabevi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kitap, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemelerinin satış adresi Yağmur kitapevi, Barbaros caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Yağmur Kitabevi’ne  212 28 77 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 Yağmur Kitabevi’ne hayırlı kazançlar diliyoruz. bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GURUR ŞARKÜTERİ

   VE TEKEL BAYİİ

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe  Sabri Aras ile oğlu Yiğit Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde hizmet veren Gurur Şarküteri ve tekel bayiine ,214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Gurur Şarküteri sahip ve çalışanlarına, hayırlı ve   bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

KARAKAYALAR HALI

İşletmeciliğini hoş sohbet isim  Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Karakayalar halıya 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

          YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini  çeyrek asırlık tecrübe Olgun Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla  dikkat çeken Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

DOKUNDURMA!

Sahi ne oldu bize? Gün be gün garipleştiriliyoruz, Uyutuluyoruz ve körleştiriliyoruz. Hiç, ’Çıt’ yok.

 

 

 

 

 

 

 

 

O GÜN BUGÜN

Herkesin kendi derdi kendisine yetiyor. Herkes kendine mecbur yaşıyor.

 

 

 

 

 

 

 

HARBİDEN

Eğer doğruyu söylersen hiçbir şeyi hatırlamak zorunda değilsin.

 

 

 

 

 

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu’da TOKİ kura çekilişinin 15-16 Aralık'ta saat 10:00'da başlayacağını,  kuraların Altınordu İlçesi Recep Kara Spor Salonunda yapılacağını,                                                                   

*************************

x-Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde yaklaşık 1,5 kilo ağırlığında, 22 ayar 480 gram altından imal edilen "altın kemer"i ilk kuşanan başpehlivanın,  1960 yılında İbrahim Karabacak’ın olduğunu, daha sonraki yıllarda seriyi tamamlayan Ordulu Mustafa Bük (1966-1967-1968), Karamürselli Aydın Demir (1976-1977-1978), Denizlili Hüseyin Çokal (1982-1983-1984) birer kez altın kemerin sahibi olurken, Karamürselli Ahmet Taşçı, Cumhuriyet tarihinde altın kemere iki kez (1990-1991-1992 ve 1995-1996-1997) sahibi olduklarını, 1997 yılından bu yana başpehlivanlık unvanını üst üste 3 kez hiçbir pehlivan elde edemediği için 24 yıldır altın kemerin daimi sahibini aradığını,

*************************

x-Federasyon bünyesinde, atletizm, atıcılık, ampute futbol, tekerlekli sandalye basketbol, bilek güreşi, halter, masa tenisi, okçuluk, tekerlekli sandalye,  tenis, yelken, yüzme ve oturarak voleybol olmak üzere toplam 12 spor branş da engelli spor dalı bulunduğunu,

*************************

x-Her yaştan sahipli kedi ve köpeklerin kimliklendirilmesi işleminin 31 Aralık 2022 tarihinde sona ereceğini, başvuruların ilçe tarım ve Orman Müdürlükleri ile  serbest veteriner hekimliklerine yapılabileceğini, bu tarihten sonra 6 aydan büyük hayvanların idari para cezası uygulanarak kimliklendirileceğini,

*************************

x-Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun yaptığı açıklamaya göre, Ordu’nun  Gürgentepe İlçesine yapılacak olan nizami sentetik futbol sahasının 2023 yılında hizmet vermeye başlayacağını,

*************************

x-Dünya’da dört tarafı denizlerle çevrili ada ülkesinin Sri Lanka’nın olduğunu,

*************************

x-1 Eylül 2022 Perşembe günü  başlayan "2023 Üretim Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi" (ÇKS) başvurularının 31 Aralık 2022 tarihinde sona ereceğini,

*************************

x-Türkiye’nin , 2028 ve 2032’de gerçekleştirilecek olan Avrupa futbol şampiyonalarına ev sahipliği yapmak için adaylık dosyasını UEFA’ya sunduğunu,                                                  

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız