HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Ocak 2023 Pazartesi Saat: 09:40

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER ÖYLE BİR ÜLKE Kİ Öyle bir ülke ki, siyasileri ve para doymazı oburları, yurt dışında dertlerine çare arıyor, çaresizleri, fakirleri ve garibanları da ülkesinde ölüyor!    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

ÖYLE BİR ÜLKE Kİ

Öyle bir ülke ki, siyasileri ve para doymazı oburları, yurt dışında dertlerine çare arıyor, çaresizleri, fakirleri ve garibanları da ülkesinde ölüyor!

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“2023 yılına girdik. Bu çağda Büyükşehir’in Kabadüz’e layık gördüğü şey atık suyun doğrudan dereye verilmesi. Burada tüm kanalizasyon suyu geliyor, içi pislikle dolmuş bir demir kafesin içinden geçiyor. Güya arıtma yapmışlar ya da öyle zannediyorlar. Olduğu gibi bütün pislik dereye akıyor. Buradan biraz daha aşağıda 15 hanenin atık su giderini de alacak şekilde bir arıtma yapılmalı, üstelik yeri de vatandaşlar tarafından hazırlanıp verilmiş durumda.

Kabadüz’de içme sularının kirliliği de dayanılmaz boyutta. Vatandaşlarımız Kabadüz’den bana yüzlerce video atıyorlar. İçme suyu çamur rengi akıyor. Çünkü burada su dinlendirilmeden ve arıtılmadan doğrudan şebekeye veriliyor. Ordu genelinde pek çok ilçemizde içme sularında sıkıntı var. Ancak belediyenin yapması gereken bu en temel hizmet konusunda en büyük sıkıntıyı Kabadüz çekiyor. Şu anda çeşmelerden su çamur rengi akıyor. Vatandaşlarımız OSKİ’ye ve Büyükşehir Belediyesine defalarca başvurmasına rağmen bugüne kadar hiçbir girişimde bulunamadığı gibi vatandaşlara “sadece sizin suyunuz mu öyle akıyor” deniliyor. Ayrıca buradaki su ile ilgili “içilmez” diye sağlık raporu var. Geçtiğimiz fındık sezonunda da ciddi hastalanmalar olunca bu rapor verilmiş. Yetkililerin acilen önlem alması ve artık bu devirde utanç verici olan bu su sorununu çözmesi gerekiyor.”(Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu Milletvekili)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Yaşadıkları düne iç çekenleri o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AHENK TERZİ

Aşkın Yayla-Nuri Yılmaztürk

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

KONAK KASABI

Konak kasabı   35 yıllık tecrübe Haydar Bozkurt’un  önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Günlük taze et çeşitlerinin satış adresi Konak kasabı, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi No: 53-E adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle de dikkat çeken Konak kasabına,  214 34 55, 225 53 30 ve 0532 373 49 02 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Konak kasabı sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Osmanoğlu ticaret yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini hoş sohbet isim  Beytullah Arslan’ın yaptığı Osmanoğlu ticaret Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                214 73 66  nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Osmanoğlu ticaret, Sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

KUYUMCUOĞLU OTO

Sahipliğini  hoş sohbet isim Yakup Kuyumcu’nun yaptığı Kuyumcuoğlu oto , çeyrek asırlık tecrübe Yakup Kuyumcuoğlu’nun önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto,   Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Kuyumcuoğlu oto’ya,  225 58 87 ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

                Kuyumcoğlu oto’ya  bol kazançlar diliyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

Özen kuru temizleme 33 yıllık tecrübe ile  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini ayrılmaz dostlar Ayhan Gündüz ve Yusuf Palavar’ın yaptığı ve ayrılmaz çalışanı Nuran Demirer’in de aralarında yer aldığı Özen kuru temizlemeye,  223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Aynı zamanda şehit aileleri ile gazilere yüzde elli indirim uygulayan Özen kuru temizleme sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Anlaşılır değil, anlaşılmaz ülke olan Türkiye'de insanların bazıları varlar! o kadar.

 

 

O GÜN BUGÜN

Siyasilerin abartmayı çok sevdiği bu ülkede; yarınlar kuşkusu, hayali bile kursaklar da bırakmaya doymadı gitti.

 

 

HARBİDEN

Yarın güzel olacaksa, bugünün suçu ne?

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu Valisi Tuncay Sonel’in, 2,5 yıllık valilik süresi boyunca 32 bin civarında Orduluyu halk günü toplantılarında yüz yüze dinlerken yaklaşık 13 Milyon liralık da gıda kartı desteğinde bulunmasının takdir topladığını,

*************************

x-Ordu genelinde titizlikle yürütülen çalışmalar sonucunda, okul öncesi eğitime 24 yeni anaokulu ve 133 ana sınıfı kazandırıldığını,  

*************************

x-Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel,400 TL işveren asgari ücret destekleri uygulamasının memnuniyet verici olduğunu söylediğini,

************************

x-ABD merkezli Global Firepower 2023 raporunda dünyanın en güçlü hava kuvvetleri sıralandığını,  sıralama da ilk sırayı ABD alırken ikinci sırada Rusya, üçüncü sıraya ise Çin yerleştiğini,  Türkiye’nin ise listede kendine 9. sırada yer bulduğunu,

************************

x-22 Ağustos 2022 tarihinde fındık alımlarına başlayan Toprak Mahsulleri Ofisi ‘nin(TMO), 31 Aralık itibariyle ise kantarı kaldırarak alımlara son verdiğini,

************************

x-Kamuda çalışan işçilere yapılacak ikramiye ödemelerinin tarihi belli olduğunu, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre ikramiye ödemelerinin ilk yarısı 27 Ocak, ikinci yarısı ise 17 Nisan'da yapılacağını,

************************

x-Başkan Güler’in çabaları sonrası 2. OSB’nin önündeki engellerin kaldırılmasının ardından imar planı sorununun da çözüldüğünü, paydaş kurumlarla yapılan toplantı ve görüşmeler neticesinde 2. OSB imar planı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylandığını, böylelikle Ordu’ya yatırım yapmak, fabrika kurmak isteyen yatırımcıların önünün açıldığını,

************************

x-AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’in fındık alımına yönelik yaptığı açıklamada,  "Fiyatları aşağı çektikleri takdirde 1 gecede 1 genelgeye bakar. O genelgeyi çıkarır fındık alımını yeniden başlatırız. Üreticimizin her daim haklarını koruduk korumaya da devam ediyoruz. Üreticilerimiz merak etmesin. Yaparsa AK Parti yapar" ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

************************

x-Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun, şu anki gribal enfeksiyonların daha görünür olmasının nedenin pandemi olduğunu belirterek; “Yaklaşık 2 buçuk yıldır pandemi nedeniyle maske takıyorduk maskeleri çıkarınca insanlar daha dikkatsiz olmaya ve hastalıklardan kendilerini esirgememeye başladı. Böyle olunca da hastalık daha kolay bulaşabilir hale geldi” dediğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız