HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Kasım 2016 Cuma Saat: 07:58

ODÜ’DE EKOLOJİ KONFERANSI

TÜBA (Türkiye Bilimler Akademisi) Şeref Üyesi Prof. Dr. Bekir Çetinkaya ODÜ’de Kimya-Toplum ve Ekoloji konulu bir konferans verdi. Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik
ODÜ’DE EKOLOJİ KONFERANSI

TÜBA (Türkiye Bilimler Akademisi) Şeref Üyesi Prof. Dr. Bekir Çetinkaya ODÜ’de Kimya-Toplum ve Ekoloji konulu bir konferans verdi.

Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Fen- Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, Sağlık Bilimleri Dekan V. Prof. Dr. Hasan Sevgili, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Latif Kelebekli, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

Temel bilimlerin ülkemiz ve dünyadaki önemini vurgulayan Prof. Dr. Bekir Çetinkaya,  temel bilimler ile kimya, teknoloji ve toplum arasındaki ilişki, kimyanın sınırları ve ekoloji gibi konu başlıklarında sunum gerçekleştirdi.

Kimya, fizik ve biyoloji bilimlerinin uygulama alanları hakkında örnekler veren Çetinkaya, temel bilimler olmadan, tıp, mühendislik, çevre ve daha birçok uygulamalı bilimlerin gelişemeyeceğine dikkat çekti.

Ekoloji konusuyla sunumu bitiren Çetinkaya doğal kaynaklar ve çevrenin atalardan kalan bir miras değil, torunlarabırakılacak emanet olduğunu sözlerine ekledi.

Konferans, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin’in Prof. Dr. Bekir Çetinkaya’ya teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi. (Ordu Yeni Haber)



 

Anahtar Kelimeler : ODÜ’DE, EKOLOJİ, KONFERANSI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız