HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Kasım 2016 Perşembe Saat: 09:19

REKTÖR YARILGAÇ, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlama Mesajı yayınladı. Yarılgaç mesajında şunları kaydetti. “ Her yıl 24 Kasım’da kutlanan bu anlamlı günde bizlere emeği geçen bü
REKTÖR YARILGAÇ, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlama Mesajı yayınladı. Yarılgaç mesajında şunları kaydetti. “ Her yıl 24 Kasım’da kutlanan bu anlamlı günde bizlere emeği geçen bütün öğretmenlerimizi bir kez daha saygıyla hatırlayıp onları şükranla yâd etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Öğretmenlik onurlu bir görev olup sevgi ve fedakârlık üzerine kurulu son derece saygın ve kutsal bir meslektir. İnsanımızı işleyerek hayata hazırlayan öğretmenlerimiz, her dönemde gelişimin ve ilerlemenin anahtarı olmuştur. Fedakâr öğretmenlerimiz sayesinde medeni dünyada özgür, güçlü ve saygın bir medeniyet olarak sonsuza kadar var olacağımıza dair en ufak bir endişemiz yoktur.

Bir neslin yetişmesinde anne baba kadar etkili olan, gençliğin eğitim-öğretim sürecinde zaman içinde herkesten daha etkin konuma gelen öğretmenlerimiz, meşakkatli ama bir o kadar da mukaddes görevlerini yılmadan, azim ve kararlılıkla yerine getirmişlerdir.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu kutsal görevi yerine getirirken şehit düşen öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Bugüne kadar benim de öğretmenliğimi yapan bütün saygıdeğer hocalarımın ve bütün öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü”nü kutluyorum. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : REKTÖR, YARILGAÇ, ÖĞRETMENLER, GÜNÜNÜ, KUTLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız