HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Nisan 2017 Pazar Saat: 14:05

MESVAK VE MESDEF'DEN ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

 Mesudiyeliler Vakfı(MESVAK) ve Mesudiye Dernekler Federasyonu(MESDEF),  Mesudiye’de TEOG sınavına hazırlanan öğrencilere kitap desteğinde bulundu. Mesudiye Dernekler Federasyonu ve Mesudiyeliler Vakfı iş birliği ile yürütülen Temel Eği
MESVAK VE MESDEF'DEN ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

 Mesudiyeliler Vakfı(MESVAK) ve Mesudiye Dernekler Federasyonu(MESDEF),  Mesudiye’de TEOG sınavına hazırlanan öğrencilere kitap desteğinde bulundu.

Mesudiye Dernekler Federasyonu ve Mesudiyeliler Vakfı iş birliği ile yürütülen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavına hazırlanan Mesudiye İlk Öğretim bölge okulu 7.ve 8. Sınıf öğrencilerine gönderilmek üzerine devam eden çalışmalarda sona gelindi.

Alınan kitaplar MESVAK ve MESDEF tarafından oluşturulan bir ekip ile Mesudiye’de okuyan öğrencilere teslim edilmek üzere Mesudiye’ye gönderildi.

PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK

Mesudiyeliler Vakfı Başkanı Engin Aydoğan “Milletimizin ve ülkemizin geleceğinin ancak eğitimle çok daha iyi bir noktaya gelebileceğine inanıyoruz.  Bu neticede Mesudiyeliler Vakfı olarak eğitime verdiğimiz desteği sürdürmeye devam edeceğiz. Mesudiye’de okuyan öğrenci kardeşlerimizi düşünerek yürüttüğümüz projelerden ikincisini gerçekletirdik önce Mesudiye’de okuyan öğrencilerimize kıyafet, eşofman, battaniye gibi temel giyecekler konusunda yardımda bulunduk şimdide TEOG için hazırlanan kardeşlerimize yayın evinden aldığımız kitapları gönderdik. Bu öğrenci kardeşlerimizin ilerde Mesudiye’miz için faydalı birer bireyler olacakları inancıdayız. “dedi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEKTİR

Mesudiye Dernekler Federasyonu Başkanı Özlem Öztekin Vural “ Mesudiye’de kısıtlı imkânlar içinde okuyan öğrenci kardeşlerimizin başarısı için, Türkiye’mizin Ordumuzun Mesudiye’mizin geleceğine katkı sağlayacak bireylerin yetişmesi için elimizden gelen desteği sağlıyoruz.   Bu tarz projeler ile bizlere gelen her kesime desteğimizi sürdürüyoruz “ dedi. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : MESVAK, VE, MESDEF'DEN, ÖĞRENCİLERE, KİTAP, DESTEĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız