HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Nisan 2017 Cumartesi Saat: 09:56

ODÜSEM KURSLARI ARTIYOR

ODÜ Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi (ODÜSEM) kurulduğu yıldan bugüne kadar düzenlediği kurslara her geçen gün bir yenisini ekliyor.
ODÜSEM KURSLARI ARTIYOR

ODÜ Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi (ODÜSEM) kurulduğu yıldan bugüne kadar düzenlediği kurslara her geçen gün bir yenisini ekliyor.

Yaşam boyu eğitimi toplumun tüm bireyleri için ulaşılabilir kılmak ve ülkemizin alanında yetişmiş nitelikli insan gücüne katkıda bulunabilmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi (ODÜSEM) deneyimli kadrosu ile hizmet vermektedir.

ODÜSEM Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kenan Şahin, merkezin toplumsal sorumluluk bilinci içinde kişilerin ve kurumların hayat boyu gelişim sürecini desteklediğini söyleyerek “Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezimiz, kamu kurum ve kuruluşlarına, özel sektöre, her yaştaki bireylere ihtiyaçları doğrultusunda,  pek çok kurs, seminer, toplantı ve sertifika programları düzenleyerek uluslararası standartlarda eğitim ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Merkezimizin amacı yaşam boyu eğitim ve öğretimi desteklemek adına, Ordu Üniversitesinin örgün ön lisans, lisans ve lisansüstü öğretim programlarının dışında, eğitim programları geliştirmek, hazırlamak ve bu programların koordinasyonunu sağlamak; kişisel ve toplumsal açıdan bilgi, beceri ve yeterlilikleri arttırarak; Ordu Üniversitesinin kültür, sanat, bilim ve teknoloji alanındaki birikimini topluma yaymaktır.” dedi.

ODÜSEM kuruluşundan bugüne Üniversitenin kamu, özel sektör ve uluslararası kuruluşlarla işbirliğini geliştirmeye yönelik TKDK, KOSGEB ve İŞKUR’un Yeni Dönem Hibe ve Destek Programları; Kişisel gelişim ve toplumsal sorumluluk bilinci oluşturma amaçlı, Etkili İletişim, Engelsiz Yaşama Doğru, Başarı ve Mutluluk İçin Hayata Gülümse, Madde Bağımlılığıyla Mücadele, Kadın Sivil Toplum Kuruluşlarına Destek gibi toplumu yakından ilgilendiren başlıklarda panel, konferans ve seminerler düzenledi. Ayrıca; piyano, gitar, bağlama, ney, tiyatro, diksiyon, ebru, voleybol, tenis, eğiticinin eğitimi, görüntü işleme, autocad-stecchup, photoshop, işaret dili, İngilizce, Arapça gibi kültür sanat, spor, yabancı dil ve bilişim kurslarıyla çalışmalarına devam etmekte; sınavlara hazırlık aşamasında uzman yardımına ihtiyaç duyan, planlı bir çalışma ile başarıyı hedefleyen bireylere yönelik YDS, ALES, KPSS, DGS hazırlık kursları düzenlemektedir.

ODÜSEM Tarafından Düzenlenen Eğitim Programının Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “Autocad, SketchUp, Photoshop Temel Eğitimi Programı” nın sertifika töreni gerçekleştirildi.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sertifika törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Metin Kara, ODÜSEM Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kenan Şahin, Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi temsilcileri ile kursiyerler katıldı.

Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliği çerçevesinde 18-19 Mart tarihleri arasında Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “Autocad, SketchUp, Photoshop Temel Eğitimi Programı” eğitimini Ünye Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Alper Yener verdi.

Tamamlanan eğitim programının ardından düzenlenen törende kursiyerlere katılım belgesi verildi. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : ODÜSEM, KURSLARI, ARTIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız