HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Kasım 2016 Salı Saat: 08:36

OBBSANAT GALERİSİ ARTIK SANAL ORTAMDA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Enver Yılmaz’ın yerel yönetimlerin halkla iç içe olmasının en güzel örneklerinden biri olarak tanımladığı Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi, artık 360 derece turla sanal ortamda da ziyaret edi
OBBSANAT GALERİSİ ARTIK SANAL ORTAMDA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Enver Yılmaz’ın yerel yönetimlerin halkla iç içe olmasının en güzel örneklerinden biri olarak tanımladığı Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi, artık 360 derece turla sanal ortamda da ziyaret edilebiliyor. Bu çalışmayla sanatseverlerin birbirinden özel eserlere daha kolay ve hızlı erişmesi hedefleniyor.

Sanat galerisinin Büyükşehir Belediyesiyle halkın iç içe olmasını sağlayan örnek bir çalışma olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Kamu binası denildiğinde akla soğuk yapılar gelirdi ancak biz, Büyükşehir Belediyemizin giriş katında oluşturduğumuz sanat galerisiyle sıcak ve samimi bir ortam oluşturarak bu yargıyı kırmış olduk. Birbirinden özel eserleri,hayata geçirdiğimiz sergi salonunda Ordulu vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. İlimizde, farklı şehirlerde ve yurtdışında yaşayan hemşehrilerimizin de bu hizmetten yararlanmasını istiyoruz. Onlar da, internet erişiminin olduğu her noktadan Büyükşehir resmi internet sitesine girerek sanal ortamda sergimizi ziyaret edebilecek” dedi.

15 Ocak 2016’da açılan ve 650 m2lik alanda bugüne kadar yaklaşık 150 bin ziyaretçiyi ağırlayan sanat galerisini sanal ortamda ziyaret etmek isteyenler için üçi sergi hazırlandı. Sanatseverler “Projeler Sergisi”,“Kalemin Bereketi Hat ve Tezhip Sergisi” ve “Belki Şehre Bir Film Gelir Sergisi” nisanat.ordu.bel.tr adresine girerek sanal ortamda gezebilecek. (Ordu Yeni Haber)

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : OBBSANAT, GALERİSİ, ARTIK, SANAL, ORTAMDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız