HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
31 Aralık 2016 Cumartesi Saat: 09:40

REKTÖR YARILGAÇ “ARALIKLAR” SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ

Rektör Yarılgaç, ODÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nihat Sezer Sabahat’in “Aralıklar” sergisini ziyaret etti. Ordu Umut Verdi Sanat Merkezi Taşbaşı Galeri’deki sergiyi Rektör Prof. Dr. Tarık
REKTÖR YARILGAÇ “ARALIKLAR” SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ

Rektör Yarılgaç, ODÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nihat Sezer Sabahat’in “Aralıklar” sergisini ziyaret etti.

Ordu Umut Verdi Sanat Merkezi Taşbaşı Galeri’deki sergiyi Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Ordu Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Ordu Kent Konseyi Başkanı, 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ziyaret etti. Rektör Yarılgaç, “Bütün Yönetim Kurulu üyelerimizle katılımını gerçekleştirdiğimiz Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nihat Sezer Sabahat’ın “Aralıklar” sergisini ziyaret için burada bulunmaktayız. Ordu Üniversitesi olarak bu tür faaliyetleri, sergileri çok önemsiyoruz. Bu çalışmalar, hem üniversite öğrencisine hem de insanlığa katkı sağlayan eserlerdir. Bu tür eserlerin ortaya çıkmasının uzun zaman ve emek gerektirdiğini biliyoruz. Bu tür çalışmalara olan desteğimizi her zaman sürdüreceğiz. Güzel sanatlar Fakültemizin birçok bölümünde bu tür çalışmalar öğrenciler tarafından yapılmaya başlandı. Gün gelecek bu tür eserlerin salonlara sergi alanlarına sığmadığı zamanları göreceğiz. Bu tür sanatsal faaliyetlere öncülük eden Güzel Sanatlar Fakültesi bir anlamda Üniversitemizin, kente ve dünyaya açılan bir penceresi. Bu bağlamda Fakültemizin bu tür etkinlikleri ile dış dünya ve sanatseverlerle daha güçlü bir bağ kuracağına inanıyoruz. Bu vesile ile Nihat Bey’i tebrik ediyor ve takdirlerimizi sunuyoruz.” dedi. (Ordu Yeni Haber)


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız