HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Temmuz 2017 Çarşamba Saat: 08:42

BÖLGESEL YAĞ BİRİKİNTİLERİ VE SELÜLİT

         Özel Sevgi Hastanesi Dr.Berrin Alptekin, İçinde bulunduğumuz yaz ayları, estetik kaygılarımızı arttırıp,bölgesel fazlalıklarımız ve selülit sorunumuz bizi daha fazla rahatsız etmektedir. Bölgesel fazlalıklar, özellikle de
BÖLGESEL YAĞ BİRİKİNTİLERİ VE SELÜLİT

         Özel Sevgi Hastanesi Dr.Berrin Alptekin, "İçinde bulunduğumuz yaz ayları, estetik kaygılarımızı arttırıp,bölgesel fazlalıklarımız ve selülit sorunumuz bizi daha fazla rahatsız etmektedir. Bölgesel fazlalıklar, özellikle de bel çevresi genişliği, estetik bir sorun olması yanında Metabolik Sendrom denen birçok kronik hastalığın habercisi olan sağlık sorununu da beraberinde getirmektedir" dedi.

        

   Bölgesel fazlalıklardan ve selülitten şikayetçi hastalarımızın bu işlemlere engel bir sağlık sorunu olmaması şartıyla, sağlıklı kilo verme programı ve egzersiz eşliğinde birtakım medikal estetik işlemler önermekteyiz diyen Alptekin, şunları söyledi: "Bu programlar kişinin sorununa özel olarak planlanır. Tedavilerimizin başlıcaları mezoterapi ve cihaz sistemleridir.

 

   MEZOTERAPİ: Karın, göbek, bel, basen ve iç bacak gibi yağ birikiminin yoğun olduğu bölgelerde yağları parçalama özelliği olan dolaşımı canlandıran ürünlerden oluşan kokteyller yağ dokusu içine enjeksiyon tekniğiyle uygulanır. İşlem 15 gün arayla 6-8 seans planlanır. İşlem oldukça konforlu olup, aynı gün bol su içip, hareketli olmak, havuz ve denizden uzak kalmak yeterlidir.

   CİHAZ TEDAVİLERİ: Günümüzde etkili sonuçlar Lazer sistemleri, HİFU ve soğuk lipoliz cihazlarıyla sağlanmaktadır. Çok daha ileri sorunlu vakalarda lazer lipoliz ve liposuction tercih edilen yöntemlerdir.

   Biz kliniğimizde ND YAG ve ER YAG kombine tedavilerini kapsayan Lazer sistemini kullanmaktayız. Lazer tedavisiyle etkin lipoliz, cilt altında ve ciltte sıkılaşma yanında ciltteki çatlak ve izleri de tedavi edebilmekteyiz.1 ay arayla 4-6 seans yeterli  olup, işlem oldukça acısızdır. Seans yaklaşık 1 saat sürmekte, işlem sonrası 2 gün önerilen kremler sürülüp,2 gün havuz ve denizden uzak kalmak,1 hafta güneşten korumak yeterlidir. Tüm yağ parçalayan işlemler gibi bol su içmek ve hareketli olmak önemlidir.

    En etkili sonuçlar Diyet+Egzersiz+Mezoterapi+Cihaz uygulaması birlikteliğinde sağlanabilmektedir. İşlem öncesi ve sonrası ölçümler ve fotoğraflama ile yüz güldüren sonuçlar alınmaktadır.

     Ulaşılan sonuçları korumada hastamızın yaşam tarzını sağlıklı bir düzene oturtması da en az bizim tedavimiz kadar önemlidir." (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : BÖLGESEL, YAĞ, BİRİKİNTİLERİ, VE, SELÜLİT

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız