HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

ULAN. SİZİN DİNİNİZ PENSİLVANYA DİNİMİ?.

12 Ağustos 2016 Cuma Saat: 11:30

Hadi siyasetçileri anlarım.. Amiri , müdürü, başkanı anlarım. Mevki makam para için sapık ideolojilere sığınabilir, bulaşabilir, hizmet edebilir.. Sendikacıyı, memuru, oda başkanlarını, dernek başkanlarını anlarım. Üç beş kuruşu kar sayan kimi umarsız vatandaşlarıda anlarım.

Vatan hainliği altında kendilerini kamuflaj ederek rahat bir hayat sürdürebilirler.. Ama ya müftüler, imamlar, din görevlileri.. İşte bunları anlamam. Orduda 3 ilçe müftüsü fetoculuktan tutuklanmış. Şimdilik..

Orduda müftülüğe bağlı kimi imamlar, din görevlileri tutuklanmış. Şimdilik.. Dikkat edin. Müftüler, imamlar. Yani bizim önümüzde bize Müslümanlığı, vatan sevgisini, insan sevgisini, bayrak sevgisini öğretmek için seçilmiş maaşlı adamlar..

Yani Müslümanların kanaat önderleri. Ne demek fetoculuktan tutuklanma.. Yani sizin islamınız ayrı bizimki ayrımı.Ne yani sizin kitabınız ayrı bizimki ayrımı..Sizin Allahınız, peygamberiniz ayrı bizimki ayrımı..

Bu kadar namaz cemaati sizin arkanızda namaz kılarken siz pensilvanya dininimi anlatıyordunuz bu insanlara.. Hiçmi o camilere girince yüzünüz kızarmıyordu.

Hiçmi namaz kılanlardan, oruç tutanlardan utanmıyordunuz..Hiçmi elinize kuranı kerim almaktan utanmıyordunuz.. Demek ki bizim evlerimizde kuranı kerim varken sizin evlerinizde şeytanın ilahileri okunuyordu. Müftü fetocu, imam fetocu olurmu yahu.. Sizin dininiz pensilvanya dinimi.. 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları