HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

YAKALANAN FETOCULAR FINDIK TOPLASIN..

14 Ağustos 2016 Pazar Saat: 12:06

Yıllardır ülkenin, vatandaşın kanını emen, insanların ocaklarını söndüren, gençlerin geleceğiyle oynayan, nice adam gibi adamları intihara sürükleyen Feto sülükleri orduda paketlenmeye başlandı. Tabi bu yakalananlar denizde damla.. Daha godaman zübüklere el atılmadı..

Paketlenenler ne oluyor. Hop efirlideki kafese. Bence burada görevliler yanlış yapıyor. Şimdi bu adamlar bu ülkede hep yemişler içmişler, bir yaralı parmağa işememişler. Yani bu topluma bir faydaları olmamış.. Bizim Orduda da bu yıl ameleye ihtiyaç var. Bahçe sahipleri yana yakıla amele arıyor.. Öyleyse bu feto dallamaları bir işe yarasın. Jandarma eşliğinde fındık toplasın.

Alın size amele.. Hatta mümkünse benide dayı başı yapsın başlarına.. Ne yani asmayalımda besleyelim mi bunları. Benden önermesi… Hadi insanlık yine bizde kalsın. Sabah , öğle, akşamda yemeklerini verelim..

Bunlar gece yarıları havadan uçmayı iyi bildiklerine göre, bunlar masum insanlara kurşun sıkmayı iyi bildiklerine göre, bunlar görevi başındaki polislerimizi, askerlerimizi kahpece harcamalarında usta olduklarına göre göstersinler ustalıklarını..

Bu O. Çocuklarına 700 rakımın üstündeki fındık bahçelerinde fındık toplatalım da görsünler ebelerinin örekesini.. Diyelim ki fındık toplama bitti. İş çok. Patoza fındık versinler. Ot tırpanlasınlar. Bahçe bahçelesinler. Ağaç kessinler. Hatta sokalım bülbül deresine b..ok kokusundan her şeyi itiraf etsinler. Benden önermesi.. Yinede büyüklerim bilir.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları