HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

ARABA DEVRİLİNCE YOL GÖSTEREN ÇOK OLURMUŞ

28 Ağustos 2016 Pazar Saat: 13:38

Ekranlarda bir sürü maymun.. Bir sürü şebek.. İşin dahada komiği hain kılığında bir sürü vatansever.. Hepsi biliyorlarmış. Fetonun ne mal olduğunu.. Peki ne zaman anlamışlar.. Döt korkusu girince.. Hepsi birden bire vatnsever, milliyetçi kesildi.

Adam 30 yıl, 40 yıl Feto salağına kayıtsız şartsız hizmet etmiş, diz kırmış, boyun eğmiş, sayesinde yükünü tutmuş, dünyalığını kapmış, kendini fasulye gibi nimetten saydırmış sonrada fetonun yaptıklarını görünce yanından ayrılmış. Mış. Mış”ta mış.. Bizde yedik.. Ulan siz zaten adam olsaydınız yanında beslendiğiniz adama ihanet etmezdiniz.

Bu günlerde Fetonun ne ibneliği kaldı, ne hainliği. Kim söylüyor bunları.. Ekranlardaki pensilvanya bülbülleri. Yemişler, içmişler, gezmişler, dolaşmışlar, şimdi maymunları oynayarak sözde günah çıkartıyorlar. Günahlarınızı, bu ülkeye yaptığınız ihanetleri, kahpelikleri, toprak kabul edermi bilinmez ama bizlerin rıza göstereceğini sanmam.

Bu ülkeyi örümcek ağları gibi sarmışsınız. Cukkaların en okkalısını indirmişsiniz. Skoç viskilerinizi, rus havyarlarını pis midelerinize indirmişsiniz. Şimdi tu kaka. Yani.. Belki bunları bir süre ekranlarda anlatıp rahatlama ihtiyacınızı giderebilirsiniz ama ne tarih, ne bu topraklar, ne bayrak nede biz sizleri asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Araba devrilmiş yol gösteriyorsunuz. Araba devrilmeden önce nerdeydiniz..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları