HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

AZ YEMEK BOŞ TABAKTAN İYİDİR..

31 Ağustos 2016 Çarşamba Saat: 10:43

Bir Çin atasözü derki; “ Az yemek boş tabaktan iyidir”.. Dün Orduda 30 ağustos bayramı kutlandı. Daha doğrusu kutlanıldı gibi yapıldı. Kimdi öncüsü .. CHP. Ama kim nerde nasıl kutlandı. Orduya yankısı nasıl oldu. Partililere ne gibi faydası oldu bunu bilemeyiz.

Bayram kutlandımı kutlandı işte.. Kutlama yeri meşhur tahıl pazarı.. Herkesin olduğu kadar yorgun demokratların uyuklama alanı.. Uyuklayan , uyandığında hemen yakınındaki CHP binasına dalıyor, iki bardak bedava çay içip gelip yeniden şekerleme yapıyor.. Dündü bayramda şekerlemeyle geçti. Birde müzik dinletisi eklenince ortada bayram kutlaamktan ziyade bayram uğurlama durumu çıktı.

Gelen partililer görevlerini yapmanın huzuruyla evlerine, kahvelerine, meyhanelerine döndüler. Zafer bayramı o kadar ehemmiyetle geçtiki CHP li bayanlar arada bir orta kahve içmeyide ihmal etmediler.

Yaptıkmı yaptık oldu yani 30 ağustos bayramı kutlamaları. Baş yok . Lider yok. Vekil yok. Amir yok. Herkes ne kadar tutabildiyse ucundan o kadar kavrayabildiler bayramı.. Çin atasözündeki gibi..Azda olsa yapmak Hiç yapmamak yapmamaktan iyidir..

Hani ne demiş büyüklerimiz.”Bedava etin yahnisi tutsuz olur”. O derece yani.. Tabela partisi olmaktan bir türlü sıyrılamayan Atatürkün partisinin zafer bayramıda bu kadar olur..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları