HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

DÜMEN BU KEZ KARAMOLLAOĞLU’DA MI?!

21 Eylül 2023 Perşembe Saat: 09:42

2024’ün 31 Mart’ında yapılacak olan mahalli ve yerel seçimleri için ittifak çağrısı bu kez Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan geldi.

Dümeni eline alan Karamollaoğlu, ilk olarak ülke genelinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile birlikte işbirliği yapacaklarını duyurdu. Davutoğlu’da bu açıklamayı teyit etti.

Birlikte yaptıkları basın açıklamasında, Karamollaoğlu sanki dümen bende der edasıyla seçimler için diğer siyasi partilere de kapının açık olduğunu söyleyerek ittifakın genişlemesi için adeta davetiye çıkardı.

Zira yazıyı kaleme alıncaya kadar bu davete Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den de henüz bir cevap gelmedi. Sütten ağzı yanmış CHP’de bütün hesapların Kurultay’dan sonra yapması bekleniyor.

Genel seçimlerde 39 milletvekilini ittifak ortaklarına hibe eden CHP, bu kez de belediye başkanlarını ve meclis üyelerini hibe etmeye kalkarsa işte bu sefer CHP’de kazan tam kalkar, benden söylemesi.

Cumhur İttifakına baktığımızda ise şimdilik her hangi bir sorun yok. Birlik ve beraberlik ruhu ile çıkılan yolda aynı ruh ile etle tırnak misali Cumhur İttifakı da yerel seçimlere doğru gidiyor.

Bir işi kurnazca yönetmek ayrı bir şey, yönlendirici durumunda olmak ise başka bir şeydir. Ne diyeyim! Bakalım Karamollaoğlu’nun elinde ki dümeni, bu kez kim bozacak…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları